kahvepres Benim en cok zafım kahveye birde sigaraya var bu ikiliden vazgecemiyorum ve mutlu oluyorum peki sizin kızlar🥰
mondecaidensecmeler kahvepres temizlik yapmak ve ardından içilen kahve. Duş aldiktan sonra tertemiz nevresimde yatmak👌🏻 bunun keyfi bambaşka,eşimle beraber film keyfi daha vardır.
bisenakillisinzaten kahvepres beni çikolata, uyumuş bebeler, temizlenmiş ve düşünülmüş bir yemek, içimden sevmediğim insanlarla kavga etmek çok mutlu eder
kahvepres Oyuncak1_ucak cok gecmiş olsun cnm 2 yıl önce yaşadım bu durumu cok kötü birşey ve hic bir doktor teşhisi koyamadı yılarca cok şükür kendiliğinden gecti
Oyuncak1_ucak kahvepres Allah razi olsun kbb birsey bulamadi noröloji dahiliye asamasindayim. Umarim en kisa zamanda bir anda biter.Allah kimseye yasatmasin
kahvepres Oyuncak1_ucak amin cnm anlıyorum seni günde 10 defa bayılırdım tek dışarı cıkamazdım asla umarm sizinde en kısa zamanda gecer
Bayancorek kahvepres insan evinde huzurlu olunca başka bir şey yapası gelmiyor bence, bütün gün evde durup evimle vakit geçirebilirim 🌸🥳💐