Yavuzunannesi_ Kızlar merhaba. Biz bu sene nasipse tayinciyiz. Eşim uzman ve Bursayı yazmayı düşünüyoruz ilk sıraya. Bursa da olan var mı eşi asker olup da. Çalışma sistemi felan neresi daha rahat bu konular hakkında bilgi verir misiniz?
Yavuzunannesi_ Yavuzunannesi_ özellikle kestel ve yıldırım tarafında olan karakollar nerdeler nasıllar. Yukarı çıksın diye aaçmaladım 😂
Pamukbaby Nacafa biz 5. Bölgeden geldik batıya istediğimiz yeri bırak hiç alakası olmayan yere kaydırarak attı bizi 😁 yani ihtimaller felan bi yana nasip kısmetten öte torpil yoksa çok nadir herkes istediği yere gidiyor
Newmomm345 Askerlik olayları hakkında bir bilgim yok ama Bursa’da yaşayan biri olarak Nilüfer ve çevresini yaşam olarak önerebilirim daha nezih ve güzel yerleri var ☺️ Hayırlısı olsun hakkınızda
Yavuzunannesi_ Newmomm345 evet oralar daha güzel kesimleri tabiki ama benim akrabalar yıldırım ve gürsu tarafındalar. Bende çalışmayı düşünüyorum bakıcı bulma açısından daha iyi olacak benim için diye bu tarafları yazacağız.
Yavuzunannesi_ esra2024 yıldırım tarafını düşünüyoruz sizin orda mı görev yapıyor eşiniz ve neresinde acaba Bursa’nın
Yavuzunannesi_ esra2024 yoğun mu çalışma sistemleri ilk kez batı göreceğiz biraz tedirginiz bu konuda
keremsmom78 Yavuzunannesi_ kuzen var bursada 24/24 çalışıyor kaç senedir. Çekirge Uludağ tarafında diye biliyorum jandarma uzman çavuş o.
Yavuzunannesi_ keremsmom78 kendi tercihiyle mi gitti acaba kaçıncı tercihiydi. Bir de iş yoğunluğu nasıl bilginiz var mı