meliko04 Lilysa ninni açınca ağlıyor ya😆 neye dertleniyorsa dudağını büzüyor başlıyor ağlamaya için için😆😆😆 biz beyaz gürültüden kopamıyoruz bir türlü🤯 kafamız davul oldu ailecek 🤯🤯🤯🤯
hamzatuba Oğlum 9 aylık salavat Allahümme salli ala seyyidina Muhammed 1saat olanı açıyorum verimli uyuyor .ilk 40 gün sürelerle uyuttum .
Linyo Lilysa nebe suresini dinlet ben çok etkisini gördüm hem çocuk hem sen huzur doluyosun hatta ben ezberledim dinlete dinlete 😂
mysaa Lilysa ilk zamanlar elektrik süpürgesi fön makinesi sonra koca bir pış pış pış şu an 7. Ayında ingilizce oyun şarkıları ile dalıyor arada bir de gülşen bir fırt çek ile uyuyor🤣 çok garipler ya valla
mysaa mysaa arada bir de sureler ve ıslık sesleri var onlarla da uyuyor. ortaya karışık bizimki. hangisinde ağlarsa değiştiriyorum dikkatini çekebilecek şeylerle
mysaa mysaa aslında uyku eğitimi yaparken çok faydası oluyordu bu şarkıların falan ama sonradan bıraktım eğitimi
nevaelif Lilysa Yeni Türkü - Yağmurun elleri. Doğduğundan beri bu şarkıyla uyuyor. Kızımın adı Yağmur💝🦋
Klaray Lilysa her gece aynı okyanus sesiyle uyuyor youtube da 11 saatlik versiyonları bile var ocean sound yazarak bulabilirsiniz güzel bir beyaz gürültü
Munevver-defne Lilysa uyuduğumuz şarkı yok ama Bepanthol Türkiye’nin YouTube kanalında Sertap Erenerin söylediği ninnilerin hepsiyle uyudu şimdi de orda atem tutem ben seni var onunla uyuyo bazende Tv’de ne varsa uykudl geldikten sonra ne olduğu pek kar etmiyo bize uyutmak için son dediğim ninni favorimiz 🙂
MerveH_ Lilysa ilk aylarında acitordum ama asla uyumadı hep benim eeee ve pşş dememle uyuyan bi bebek başkası söyleyince uyumuyor dadece ben ee ee diyecek hahah böyle tuhaf bi uyku tarzımız var :))
Umayannesi8 İlginç gelebilir ama hamileyken ailecek toplanır ilahi söylerdik biz def veya ney eşliğinde ona alışmış olmalı ki Mehmet Öncel - Aşk meydanında ilahisini açınca ağlaması duruyor sakinleşip beni izlemeye koyuluyor. İlahiyi ben söylersemde uyuyor. 😊
marrmii Lilysa bir gece eşim uyku sırasında barış Manço gülpembe açıp geri uyumuş biraz tuhaf bir olaydı o gün fark ettim sakinleştiğini kriz anlarında kurtarıcım oldu bide gündüz uykuları boyunca ardından pışpış elektrikli süpürge sesi açıyorum gece uykusunda sesi kesmeye çalışıyorum bu aralar 😢