tugbaninpenceresi @Laayla bi tanesi kesme dedi diğeri kes dedi ben korkudan kestim D vit e devam edersem hemen tamamen kapanır diye düşündüm
Mom97 tugbaninpenceresi Şubat'ın 5de oğlumun 18 ay aşısına goturduyumde.hemsire baktı ve yarım santi açıklığı var dedi 🙄
Myagz tugbaninpenceresi eskiden etkiler diye kesiliyordu d vit. Ama artık bu uygulama yanlış. Eksikliği de sıkıntı yaratıyor fazlası da o yüzden alması gerekeni almalı
MuhammedAmine Aylaaa 17 aylık kapandı . 18 aya kadar normalmiş hatta doktoru 2 yaşına kadar bekliyoruz dedi .
BusbusveHashas tugbaninpenceresi merhaba oğlumun 4 aylık kapandı. Şuan sizin durumunuz nasıl acaba sonra bir sorun oldu mu? 😌
Herkan1807 Seydameva bizimde 3 aylık doktor kapanmış gibi sanki dedi ama ben hissediyorum sizin nasıl dı
Seydameva Herkan1807 çok küçüktü parmak ucu kadardı. Bu tarz durumlarda kafa çapı önemli kafası büyüyorsa endişe etmenize gerek yok 😊
Gamzesizgamze tugbaninpenceresi benim kızım 9 aylık kapanmaya yakın çok az bi yumuşaklık kaldı. Ağladığında ya da emerken belirginleşiyor