tugbaninpenceresi @Omerligunler çok teşekkür ederim tecrübeleriniz rahatlattı, eşim de aynısını söyledi, anormal bişey olsa görünürde de fark edilirdi diyo, Allah’a çok şükür öyle bir durum yok 🙏
TheLatte tugbaninpenceresi 6 aylık bu ay gittiğimde kapanmıs dedi baş cevreside 43 cm. Doktor gelişimi normal korkma dedi bana ama içim içimi yedi siz gibi cok arastırdım
Eymeniim tugbaninpenceresi valla sağlık ocağında ki doktor bana kullanma d vit kemiklesme yapar dedi yani az açık olan bingildagi daha çabuk kapatir demişti çocuk nöroloji kullan diğer kemikler için gerekli dedi ama eskiden d vit mi varmış biz nasıl büyüdük sanki arada güneşe çıkar hem temiz hava alır miss
tugbaninpenceresi @TheLatte demekki erken kapanan varmış bizden başka, geneli geç kapandığı için ben de panik yaptım
TheLatte tugbaninpenceresi bize 2 yada 3.ayında kapanmaya baslamıs demişlerdi 6.ayında tamamen kapanmıs. İnsallah bas cevreleri buyurde sıkıntı olmaz 🤲
BusbusveHashas tugbaninpenceresi merhaba oğlumun 4 aylık kapandı. Şuan sizin durumunuz nasıl acaba sonra bir sorun oldu mu? 😌
tugbaninpenceresi @Eymeniim evet kullanmıyorum bakalım ben de, dışarı da çıkarmıyorum hava soğuk. D vit alıcaz diye yanlışlıkla soğuk almayalım 😁
esmaefe tugbaninpenceresi yok aksine gelişimi önde gidiyordu bi sorun olmadı bence korkmayın ben korkmuştum ama tabi yinede kontrollerini aksatmayın.
esmaefe Annee1 normaldi bas cevresi kilosu boyu ayına göre önde gidiyordu belki de ondan erken kapandı dedik.
tugbaninpenceresi @TheLatte yaaaa bizim gibi erken kapanmış sizin de, peki bebeğiniz kaç aylık baş çevresi ölçümleri nasıl
TheLatte tugbaninpenceresi 6 aylık suan 43 cm bas cevresi. Şimdiye kadar hep normal büyüdü. Sizinki nasıl ilerliyiyo?
tugbaninpenceresi @esmaefe oh içime su serptiniz, aynen doktor da öyle dedi takip edicez ama kapanması sorun demek değil dedi ama yine de korkmuştum
Pinkbery tugbaninpenceresi 16 aylık 5 kurus kadar bişeu kaldı tam kapanmadı dhaa ama sorun olmaz süturlar onemli yani kafayı bırlestiren kemikler kapanmadıgı surece birsey olmuyor düzenli buyumesi önemli endşe etmeyin
MuhammedAmine Pinkbery benim oğlumunda kapanmıyor 13 ay 3 günlük çok az kapandı denebilir hiç doktora sordunuz mu ne zaman kadar kapanmaması normal kabul ediliyor ?
FatosYK tugbaninpenceresi bizimki de 4 aylıkken kapanmaya başlamış 6 aylık şu an kafa çevresi büyük oldugu için doktor sıkıntı yok dedi
tugbaninpenceresi @TheLatte 5 aylık 42,5 cm di bizimki de normal büyüdü, ama işte kapandıktan sonrasında büyümesinden endişe ettim yoksa şimdiye kadar zaten açıktı ve normal büyüdü
Annee1 tugbaninpenceresi merhaba şu an bizim de öyle bir durumumuz var doğduğundan beri çok küçük her an kapanabilir fakat büyümesi azaldı ve bu beni çok korkutuyor çocuk doktorumuz da hiç mi hiç önemsemiyor benim endişemi abartı olarak görüyor
AselimmmDurum Annee1 merhaba bende 9 günlük bir prenses annesiyim çocuk doktorumuz bingıldağı küçük ama hic bir sorun teşkil etmiyor dedi yine de aklıma takıldı benim başka bir doktora da götürsem mi sizce