ahhfrida Kizlar ehliyetimi yeni aldım. Çok bütçemi zorlamayacak şekilde bi araç almayı düşünüyorum. Çok büyük olmayan, acemiligimi atabilecegim görüntüsü de azcik güzel olsun 😂😂 onerileriniz nelerdir? Pek bilgim yok açıkçasi size sormak istedim 🌸
bmmomss ahhfrida otomatik Toyota yaris iyi oluyor kuzenimde var görüntü olarak da hoş fiyat olarak da 480 e falan temiz bi araba aldılar🤗
ahhfrida sezer2022 otomatik arıyorum açıkçası ilk arabam olacağı için çok 500-600 civarı olursa iyi olur daha üstüne çıkamam gibi şuanlık canım
Mnli MeteNaz @ahhfrida benim de ilk arabam micra idi çok seviyordum yeni değiştirdim hala yolda micra görünce içim değişik oluyor ama 5 yılda kazasız belasız istanbul trafiğinde onunla öğrendim park etmek falan da çok kolay
MeteNaz ahhfrida alabileceğin bu fiyata temiz micra arabadan da anlarım inan bana. Polo vs çok düşük model ya da hasarlı bulursun. Micra 500-600 e güzel bir seçenek. Arıza çıkarmaz bakımı kolay yakıtı az daha ne olsun. Benim hayalimdi açıkçası 😂 kendime ait bir micram olsun ama nasip
Kuzularinanasi ahhfrida otomatik ise toyota yaris ama o cok kucuktur bagaji ici fln .cocukluysaniz zor.onun yerine auris daha genis ve hatcback bnm en sevdgm arabamizdi.pejo 208 _308 de bakabilirsiniz
Heymomyy ahhfrida scirocco ile başlamıştım ufak ama hızlı bir araçtı çok seviyordum sonra i20 oldu ama i20 tam acemilik atılacak bir araç bence kullanımı oldukça kolay zaten direksiyon dersleri onunla oldı
Kuzucukhanim1289 Mnli canım 2 küçüğü küçük mü sence. Bende düşünüyor ama . Ufak gibi geliyor bide. Acemiyim tabi oda var tavsiye eder misin 2 çocuklu anneye acemi bir anne 😄
MeteNaz Mnli şuan eşimle ortak kullanıyoruz aracımız golf. Ama hep kendime ait bir aracım olsun o da micra olsun istemiştim. Hatta ilkokula giderken ilk ingilizce öğretmenimizde görmüştüm bu en çok tutulan mavi renginden hemde. 2004-2005lerden beri hayalimde büyüyünce bu arabadan almak vardı. Yaş 30 zor gibi 😔
Mnli Kuzucukhanim1289 bagaja sadece travel sistem bebek arabası sığıyor arka koltuğa iki oto koltuğu şehir içi için konforlu ama sizde tek araba olacaksa tavsiye etmem yani seyahate uygun değil çocukla bizde volkswagen tiguan da var şehirler arası bir yerlere giderken onu kullanıyoruz