yrn3897 Merhabalar doğum yapalı 2,5 ay oldu ilk zamanlar su gibi terliyordum gece 3,4 defa kıyafet değiştiriyordum zamanla azaldı şuan hala gece terliyorum boyun kismimdan ve kafamdan benim gibi olan var mı ne zaman geçiyor
eslemelf yrn3897 bende sezeryan doğum yaptım dediğiniz gibi sürekli terledim gece üstümü değiştim ama geçiyor zamanla 4-5 aya birşey kalmıyor merak etmeyin
keremsmom78 yrn3897 emzirme dönemi boyunca bir tık fazla terleme olurmuş. Çünkü süt üretilirken ter bezleri de uyarılıyormuş hormonlar tarafından sebep o. Göğüs altları da çok terliyor benim
Nursensglk yrn3897 hem adet olmadığınız için vücut ateş yapıyor hemde lohusalık terlemesi olduğunda dolayı öylesiniz hem hemen adet olmuştum
momas yrn3897 ay bende öyleydim gerçi ağustosta doğum yaptım hava da çok sıcaktı ama 2 ay falan sürmüştü. Hem lohusalık hem sıcaklar baya su döküyordum
Gul-42 yrn3897 evet öyle oluyor kış gunu kar yagarken tsort gıymıstım🙈😀regl etkılermı bılmıyorum regl olmamıştım ben
amazontuba yrn3897 5.ayda rahatladı beniö terleme olayım ama 5 ayda da felaket kilo verdim 🥲 eski kilonun altındayım şuan az önce alyansım düşüyo diye çıkardım hatta
hellobitchs yrn3897 ayy benim yatak sırılsıklam olurdu bazen gece kalkmazdık kızımda uyurdu hem sütüm akardı hem çok terlerdim şükür geçti 2.3 ay sürdü
Mommyhann yrn3897 bende ilk zamanlar öyleydim4 5 aya düzeliyor en azından eskisi gibi olmuyor. 3 yıl oldu doğum yapalı ama şuan bile eskisinden daha cok terlerim ev işi yaptıgımda falan sürekli üst değiştirirm doğumdan önce bu kadar değildim
gkcesrp yrn3897 4 ay 4 gün oldu doğum yapalı ve bende hala aynıyım şu kıs gününde bile gece bı kalkıyorum tshrtum terden ıslak hatta biara hasta oldum sırf bu terleme soğuma yüzünden çok fena
gkcesrp yrn3897 iki kere oldum sadece yanı tabı fark oluyor zaten ilk zamankı gobegım gibi değil şuan baya küçüldü ama mesela hiç bir kıyafetım olmuyor öyle anlatayım önceden hıc göbeğim yoktu dumduzdü şuan pantolonlar falan olmuyor