Kubra5000 Merhaba kızlar Oğluma hipp1 kullanıyoruz 1 ayda 300gr almış Aptamil kabız yapıyor diye bıraktık Neden hipp kilo aldırmıyor anlamadık Bilgisi olan varmı
ygmr Kubra5000 sma kilo aldiriormus ben binkac kutu kullandim biraktim cok kilo almasin diye ugakli kizim minyon sisko olur 😂
Kubra5000 123456 hemen hemen sadece mama Bendde süt az Aptamil kabız yapmasa hemen dönücem Hipp hiç beslemedi oğlumu
Zeydbus Kubra5000 aptamil conformil denedin mi? İstersen bi dene normal aptamil bizdede gaz yaptı şimdi conformil kullanıyoruz ve bir ayda 1.5 kilo almış oğlum .. bana da bi arkadasım söyledi gerçekten her bebekte işe yarıyor
BurcinBeyhan Bende anne sütü artı hafta da 1 bazen hipp mama kullanıyorum memenumun Kilo alımı anne sütü aldığı İçin mama ya başlayamıyor iyi ama memnunum 🤗
Mrvcn Talodes merhaba. Birşeyi merak ettiğim için soruyorum. Sütünüzün besleyici olmadığını nasıl anladınız kilo alımından mı
Lolita Talodes Daha nekadar alsın kilo ?Ya gerçekten konu ile ilgili bilginiz yok yada nispet yaparcasına bilmemezlikten geliyorsunuz.1kilo 300gr almış bebeğiniz daha ne olsun maşallah...
OzgeMustafaBulut Kubra5000 hipp kullanıyoruz baştan beri fazla kilolu bebeğim doktor böyle giderse obez olur dedi🙄
Karen Kubra5000 benim kızım aptamille ayda 1 200 alıyodu hipp e geçtik geçeli ayda 500 600 gr arası alıyor ama çok takılmıyorum sağlığı yerinde çok şükür en azından gaz ve kusma sorunları geçti rahat etti bebeğim
Yagmurduru Kubra5000 hipp organik olduğu için içinde şeker vs yok yani çocuğu kof şişirip kilo aldırmıyor . Çok çabuk sindiriliyor ve çok acıkıyor bebek. Kullandım ben ordan biliyorum. O yüzden kilo alımı çok yavaş oluyor
Talodes Mrvcn ewet çok emmesine rağmen kilomuz hep snırda oluyodu ve doymuyodu bebeğim doktormz öyle söyledi yağ oranı az sütümün
Alya2018 Bende meme ve 1 aydır hipp mama veriyorum günde 2 kez 1 Sabah 1 gece uyumadan önce memnunum kilo alımıda iyi 1 kilo aldı
Kubra5000 [bilinmeyen] 2 aylık oğlum Aptamil le başta yapıyordu hergün 2 kez sonra yapmamaya başladı 3 gün fln Doktor mamayı değişti Hipp e geçtik Ama hipp kilo aldırmıyor Gelişimi geri kalır diye korkuyorum Kabız yapmayacağını bilsem hemen aptamil e geçerim
shdemir Kubra5000 Bizde 5 aydir hipp kullaniyoruz oglum 6 ay 10 günlük 9 bucuk kilo kilosu cok iyi. Memnunum sahsen