kardelen1209 Kizlar emzirirken diyet yapan var mi diyete baslamak istiyorum diyetisyen esliginde 25 kilo fazlaligim var sutte azalma falan oluyo mu
Kayra_68_aksaray kardelen1209 ben emziriyorum 3 aya yakında diyetteyim 15 kilo verdim ama benim bebeğim 2 yaşına girecek
Mustininannesi06 kardelen1209 emzrirken yaptım ben karatay diyeti 4 buçuk aylıkken başlamıştım sütümü etkilemedi bol su içtim 25 kilo verdim
deniz616161 kardelen1209 ben yapıyorum 3.5 aylıkken başkamıştım diyetisyenle 1.5 ayda 7 kilo verdim sütümü de hiç etkilemedi çok şükür
krksmrv_23 kardelen1209 bende emziriyorum bebegim 2 aylik uc gündür başladım ilk iki gün sutumde değişiklik olmadı ekmeği tamamen bıraktım ara öğünde meyve yoğurt ceviz chia tohumu karıştırıp yiyorum bol su içiyorum günde bir demlik kadar rezene içiyorum. Ama bugün akşamdan bebeğim sürekli memede kalmak istedi sütüm her zamanki gibiydi ama hiç uyumadigi için göğüslerin süt toplamadi . Acaba diyetten kaynaklı bir yerde bi yanlış mı yapıyorum diye düşünmedim değil 😴😴😴
ebrudefne06 Kayra_68_aksaray ayy benm de bebegim 17 aylik diyete baslamak istiyorm Karatay diyetine nasil ulaşabilirim
kardelen1209 Mustininannesi06 bende cok istiyorum vermeyi emzirmek işimi kolaylastircak ama baslayabilirsem insallah
Mustininannesi06 Papatyannesi valla baya dikkat ettim özellikle ilk başladığımda mümkün olduğunca bozmadım zaten emzirmekte kilo vermeye çok etki ediyor ekstra kalori yaktırıyor bebekde küçüktü hep hareket halindeydim
Papatyannesi Mustininannesi06 bende başladım limonlu su içiyorum kayısı çayı içiyorum birde egzersiz yapıyorum bu kez kesin olarak devam etmek istiyorum vermem lazım da bakalım
Kayra_68_aksaray ebrudefne06 aralikli oruç yap bence çok etkili hareketli biri değilseniz evde spor var yutube de 1 saat yap
beyzaninannesi Ayy kızlar lütfen tüyo verin ya ben emzirmiyorum ama bir türlü veremiyorum spor yapıyorum diyet hayatimda yapmadım ama yapmaya çalıştım yanlış giden bir seyler var aksine kilo aldım 😁 tam olarak bir gününüz nasıl geçiyor lütfen yardımcı olun 🌸
Kayra_68_aksaray beyzaninannesi aralikli oruç yapıyorum kahvalti 10 11 arasi yapiyorum.2 haslanmis yumurta biraz peynir zeytin Şekersiz çay yesil çay içiyorum genelde ekmek hiç yok hayatımda saat 5 e kadar sadece sıvı şeyler yükleniyorum kahve bol su çay v.b şeyler aksam 5 6 arasi akşam yemeğim ne pisirdiysem onu yiyorum ala sınırlı yiyorum 3 ayda 15 kilo verdim birde sandaloz sakizi duydum kilo vermeye yardimci gogle den araştırıp aldım bakalım
kardelen1209 krksmrv_23 Ben diyetisyenime sordugumda sütun bebege yetmeye bilir 6 ayi bekle ek gidaya gecsin oyle dedi belki diyetle alakalidir
mrskecis Benim bebeğim 5 aylık bende 1,5 ayda 8 kg verdim sütümü etkilemedi diyetisyen emziren anne diyeti uyguluyor