TospikEmirr Kupeklergiremez bütün hamileliğim boyunca eşime benzesin istedim . Çocuk doğdu aynı ben 😅😅 gören herkes annesi diyor kimse babaya benzetmiyor
dnyae İlk kızım aynı babası, babası de aynı anası yani kayınvalideme benziyor 😂 ikinci kızım aynı ben
ozr42 Kupeklergiremez kişiden kişiye değişiyor . Kimisi bana, yiğenime ve abime kimisi kaynanam kaynım ve eşime benzetiyor . Bana kalırsa aynı eşim 😂 sadece çenesini gözlerini bakışlarını benden almış herkeste bunu diyor.😂
Paramedik16 Kupeklergiremez 23 aylıklar biri anneme benziyor sanki ben değil annem doğurdu birini biraz bana benzetselerde ben daha çok erkek kardeşime benzetiyorum çok tuhaf ne kocama benziyorlar ne bana 😃
26merve26 Kupeklergiremez büyük oğlum aynı ben her yeri ağzı burnu bana benziyor sadece kirpikleri çok uzun biraz daha gözleri iri babası gibi 😇 küçük oğlumda daha çok babasına benziyor ama onunda gözleri bana benziyor ağzı burnu babası yani hiç hak geçirmedik mix yapmışız biraz ordan biraz burdan değişik versiyon gibi ikisi de 😂
Duruelaninannesi İlk kızım tip olarak baba huy olarak ben , ikinci kızım tip olarak ben huy olarak eşim 😅
MerveH_ Kupeklergiremez ikiside baba tarafı kederi de biz biz seninle alakası yok ditoar bazen çok sinir oluyorum hele gorumcem aynı ben kimse görse bana benzetiyorlar diyor gıcık oluyorum ya :))