sezer2022 Kupeklergiremez ikimizede benzemiyor 😭😭 27 aylık ve bıktım ‘bu çocuk hastanede mi karıştı’ sorusundan
MiracAlpinveUmutunAnnesi Kupeklergiremez 7 yaşında ki oğlum için beni gören bana babayı gören babaya benzetiyor üçümüz aynı ortamdaysak ikinize de çok benziyor diyorlar. 2.oglum ultrasona göre tıpatıp abisi hepimiz ortaya karışık birbirimize benziyoruz 😂
Tunaveannesi16 Kupeklergiremez Oğlum öyle bir bebek ki kimse kırılmasın üzülmesin diye herkese benzemiş 😂😂 eşimle ikimizde birbirimize benziyoruz oğlum ikimize de benziyor. Bazen kayınpederime benziyor bazen babama benziyor bakışları falan görümcemide andırıyor erkek kardeşimi de 😂😂
210796 sezer2022 onu ben kendim soyluyorum kizim icin🤣babasi abisi ben normal kahverengi goz.renginde kizim.sarisin ve mavigozlu😂benim ailemde renkli gozliler cok
bayanevli3434 Kupeklergiremez ah ahh benim kanayan yaram hiç sevmediğim görümcelerime çok benziyor oğlum , hani erkek çocuğu dayıya benzerdi 😅
ayseee_ Kupeklergiremez bı gören aynı sen diyor başka biri aynı babası diyor ikimize de çok benziyo yani zaten benle eşimde bence benziyoruz o yüzden ikimize de 😂😻
Esinzhl Kupeklergiremez babasını gören babasına görmeyen bana benzetiyor. ben de kızımın, eşimin teyze kızına benzemesi şokunu yaşıyorum 😅