denizmomyy Birkac diyetisyenle gorustum fakat fiyatlari cok uçuk ve butcem karsilamiyor diyetisyen ipek taşçı ile görüştüm fiyati makul begendimde acikcasi sormak istedigim ipek taşçı ile ilerleyen memnun kalan oldumu insallah soruma yardim eden biri olur
miniksercedefne denizmomyy alerji diyetisyen derken bebeğiniz alerjik onun için mi diyet yapıyorsunuz. Eğer öyleyse diyetisyenbinnazçınar var emziren anne diyetisyen yiyemediğiniz gıdaları söylüyorsunuz ona göre lite hazırlıyor fiyatına uygun geldi bana . Yani en azından çok uçuk bir fiyat değil
jdjdjf denizmomyy Komşum onunla çalışıyor memnun ama ben alerji DIYETİSYENi tercih etmedim Ankara’da profesor Ersoy Civelek doktor ondan hizmet alıyorum yani bana diyetisyen saçma geldi alerji uzmanı doktor lazım bence
denizmomyy miniksercedefne coklu besin alerjisi bizimki emzirdigim icin diyet yapiyorum ama çıkara cikara besin kalmadi et tavuk yumurta sut urunleri bugday testte histamin iceren seyler ek gidada verebilcek birşey bulamiyorum artik sizin fiyat ne kadardi acaba
denizmomyy Gizmokzilla Bitliste yaşıyoruz ben yazin memleketime samsuna gidince orda alerji bolumune gittim ama burda doktor yok persembe diyarbakira gittik sikayetler ek gidada artinca histamin sut yumurta kuruyemis bugday falanda cikti o yuzden diyetisyen düşünmeye basladim ne ben nede bebeğim ne yiycegimizi sasirdik resmen
Busra2326 denizmomyy coklu besin alerjisiydi bizimki 3 yıl once 2 aylıkken yaptırmıstım testi o zamanın parasıyla 5 bine yakındı
miniksercedefne denizmomyy 1 ay 4 liste 900 tl online. Bir görüşün durumunuz hakkında bilgi verip yardımcı olup olmayacaklarını sorun bence. Çok tatlı bir hanım efendi .
jdjdjf denizmomyy çokmuş yaa ben profesör doktora 3 bin verdim her hafta beni arıyor whatsapdan konuşuyoruz .
miniksercedefne denizmomyy ben alerji için değil kilo vermek için görüştüm. Kızımda süt ürünleri ve tahin ceviz fıstık vs alerjisi vat bunlara ek olarak benim yiyemediğim şişkinliği yapan gıdalar var mesela kuru fasulye bulgur nohut gibi. Görüşmede bunları belirttim bana ona göre listeler hazırladılar. Sizin çok daha kısıtlı beslenmeniz anladığım kadarıyla. Sizin yerinizde olsam bir danışırdım belki yardımcı olabilirler sizede
denizmomyy Busra2326 biz testleri yaptirdik diyarbakira gidip ama 2 hafta kuzu eti 2 hafta yumurta ye vs. Diyip yolladı ben yiyince cocuk cildiriyor ve yiyemedigimiz cok besin var yemeye birsey yok hatta ondan diyetisyen tek carem gibi kaldi anlik birsey olsa bitliste alerji doktoru yok çünkü
denizmomyy miniksercedefne görüştüm ama emziren anne diyeti veriyor biz diyet açma icin yardim almak istiyoruz alerji diyetisyeni daha farkli oluyor genede çok teşekkür ederim 🙏
Busra2326 denizmomyy canım ben tam 8 ay diyet yaptım şaka degil sadece sakatalık marul salçasız makarna tereyagsız pilav zeytin haslanmıs patates bu tarz seyler tatlı için de sadwce ayva ve kabak tatlısı yedim 8 ay boyunca. Benim cocugumun coklu besin alerjisi vardı sarımsak sogan domates ekmek mayası kerevis et süt ürünleri tabuk balık çerez aklına gelen herşey… 30 kilo vermiştim diyetisyenini iyi seç bence her doktor detayı bilmiyor…
hellokitty_ denizmomyy Diyarbakır Üniversitesi hastanesine gidin biz bursadayız üniversitede çözüldü neye alerjimizin olduğunu
denizmomyy jdjdjf eşim bitlisli o yuzden buradayız memuriyet degil ama halk egitimde ucretli ogretmenlik yapiyorum el sanatlari uzerine ☺️