Btl70 Expresso bizim ebemiz hiç iz olmazsa bana haber et aşı etki etmeyebilir incelenmesi gerekebilir dedi 🙄
ElisaBurcu Slalaylau kolu ile alakalı bir agrı olmuyor ben iltihap akınca zaten durumu fark ettim hemen doktoruna sordum korkulacak durum yok dedi
suca Papatya merhabalar bugun oglumu banyo yaptirdikdan sonra farkettim asi yerinde delik var kabuk kalkmis galiba önceden böyle degildi. simdi sizin bebeginzin aşı yeri nasıl doktora gostermismiydiniz o zaman ne demisti. telas yapmam gereken bi durum mu acaba. kolunu öyle görünce panikledim
Slalaylau suca benim de öyle oldu kızımda akıntı koku olmaması önemli diye biliyorum hemşiresi öyle demişti zaten sonra tekrar kabuk bağladı
Nekwa Expresso 4 yada 5. Ayda çıkıyor o sekil benimki 5.5. Aylik yeni kabardi mesela ilk oglumda da oyle oldu
Nekwa Papatya asinin tuttuğunu gösteriyor yoksa tekrarlanmasi gerekiyor. Benim oğlununda 5.5 aylik kabarik suan yakında yara olur Ilk oglumda da aynisi oldu. Kiyafet değişirken bir de yıkarken o bölgeye dikkat et canım