ikibaloglanannesi Benim de ikincim bebeğim ve kız olacak. Hep abisinin ismiyle uyumlu olsun istemiştim. Ayza koyacağız bazı sitelerde anlamı iyiyken bazı sitelerde kötü anlamlı yazmışlar. Ama biz eşimle takmıyoruz anlamına yine de koyacağız. Hatta isimligi bile sipariş verdik🙃 Bence takmayın ve koyun. Güzel bir isim Lavin💗
ZeydsMom ikibaloglanannesi tesekkur ederim 🩷 sizinki de guzel isimmis 🌸 Yok takmiyordum da hormonlar beni uzuyor 😄
kahvepres ZeydsMom lavin ismini bende koymk istemiştim kısmet başka isme oldu bence cok güzel âlâ lavin düşnmştm🥰
ZeydsMom ikibaloglanannesi siz de saglikla kavusun insallah. Ben sizin ismi okuyunca hep yavru kusun annesi diyordum ya 😄
kahvepres ZeydsMom nehir anestezi etkisiyle hic aklmzda yoktu ameliyatan cıkar cıkmz nehir dilime girdi😊
mineksu ZeydsMom ismin anlamını bilmem ama Lavin i duyduğumda benim aklımda ve gönlümde cananlanan hisler nezaket,zerafet,püri paklık,hoş koku,sık uzun kirpikler oldu .
ZeydsMom mineksu ay abisinin de kiprikleri sık uzun uzun. Ona benzerse tam tarife uyuyor 😄 evet cok naif bi isim cok ince sesleniyor bide. Zevksizler bi kulp bulacak delirtecek ya beni neyse umrumda degil 😄
Dedektifgadget ZeydsMom bir çok dilde bir çok anlamı oluyor isimlerin bence güzel bir isim en güzel anlamı ne ise onu söylersin
ZeydsMom Dedektifgadget bi ara bizim ulkede anlamindan oturu izin vermiyorlardi bu isme. Sonra arastirmislar galiba nasil oımussa bi ksc yildir izin var.
Dedektifgadget ZeydsMom bir çok dilde bir çok anlamı oluyor isimlerin bence güzel bir isim en güzel anlamı ne ise onu söylersin
ZeydsMom kahvepres yaa guzel isim nehir 🌸 kismet demek. Ne guzel bi anlami olmus iste birden bire dusunmedigin anda cikmis karsina 🌸