Prensagah Oğlumun adı Agah bilgili anlamında Farsça kökenli kuranda geçmiyor ve şöyle dikkat ettim de kimse de yok
bebisim67_ usenmedimyaptimbirvelet ne kadarlk oğlunuz isminin anlamını taşıyor mu yani akkilli bir çocuk mu 😊
usenmedimyaptimbirvelet bebisim67_ iki ismi var birinci isminin anlamınıda taşıyor ikincisinide taşıyor Bence bana göre akıllı her anneye göre çocukları akıllıdır☺️😂 selimi sakin uysal olsun diye koymuştum çoğu çevremdeki çocuklara göre ağlaması pek yok 22 aylık
defnesmom3 Anka29 “Defne”🩷 Anlamı Güler yüzlü, sevinçli demek çoğunlukla defnegillerden güzel kokulu, yaprakları yaz kış yeşil olan bir ağaç diye bilinir
Anka29 cactus13 ne kadar anlamlı aslında kıcağımıza verildikleri ilk andan itibaren ve sonu gelmeyen verilen bir duygu his💗💗
mom42x Alya Raziye 🌹 Alya : yükseklik ,mevki , cennet, gökyüzü, tepe saygin bussuru anlamlari var . Asalet. Yüce Raziye : razi olan anlamı var ve ayrıca annemin ismi. :) saglikca yasinlar bebelerimiz hanimlar .
ZeydsMom Zeyd Büyüyen, ilerleyen, gelişen ve ileri giden. Artmak çoğalmak. Hz.Muhammed’in özgür bırakılmış kölesi ve evlatlığı olan sahabedir. Kur’an’da ismi geçen tek sahabidir.
TunaGoktug Ezooezz gediz i ben de düşündüm . Çok tatlılar ya ☺️Büyüyünce oğlumla Tuna nehrinin geçtiği ülkelere seyahat edip doyasıya nehri seyretmek istiyorum . Ayrıca Tuna ismi bana hoş bir müzik gibi geliyor niyeyse . Meriçte çok sevdiğim Edirne’yi hatırlatır , hoş bir bahar kokusu gibi . .. Sağlıkla büyütün çocuklarınızı inşallah 🙏🏻🌺
Ezooezz TunaGoktug Tuna nehrini oğlumla görmek benim de hayalim 😍 umarım gerçekleştirebiliriz 🙏 Meriç’in de ayrı bir aurası var evet bahar kokusu çok uygun bir tarif 🌸 . Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz 🙏🌸
hemshireanne Anka29 MuhammedArif Muhammed manası övülen. Arif manası ilim irfan sahibi kimse. Allahı bilme sırrına erişen kimse. Çokk özenerek koyduk bu isimleri. Çok seviyorum oğlumun ismini inşaAllah ismini layığıyla taşır
ozr42 Anka29 oğlumun adı Selim Anlamı : iyi ,temiz, selamete ermiş anlamına geliyor. Kuran’da 2 tane surede geçiyor.