_kelebek_ 10 günlük oldu kızım. Bebelac gold 1 kullanıyoruz sütüm yetmediği için ama sanki kızıma yaramıyor gibi erken mi bilmiyorum bi süre daha devam etsek fark eder mi acaba bebelac gold kullananlar yorum yaparsa sevinirim. Sma’ya geçmeyi düşünüyoruz bu mamayı kullananlar nasıl acaba gaz yapıyor mu kilo alımı nasıl kusma sancı ishal vs yapıyor mu Veya önereceğiniz daha iyi mama var mı yorumlarınızı bekliyorum 🤗
zerda_arven _kelebek_ benim kızım şuan 8 ay 13 günlük ilk başta Aptamil kullandım 1 ay sonra gazlandi acayip Bebelac kullandım onuda 1.5 ay kullandım oda gaz yaptı sonra Bebelac Gold kullandım 3 ay iyi giderken sonra Bebelac goldu içmemeye başladı şimdi 5 aydır hipp kullaniyorum çok ememnunum değiştirmeyi düşünmüyorum
seher90 _kelebek_ bebeğim doğduğundan beri hipp organic combiotic kullanıyorum hem kilo alımı hem de gelişimi çok iyi. Piyasadaki tüm mamaları içerik olarak araştırmış biri olarak söylüyorum kesinlikle hipp
bebeklerrr _kelebek_ hipp kullanıyoruz kullandıırmıgım en iyi mama oldu . İlk aylar bebiş mamaya daha kolay uyum sağlıyor değiştirin ama o mamada kalın lütfen sonra daha zor oluyor kusuyor ya gazı artırıyor vs. İlk bebelac kullandım çok güzel kilo aldı ilk ay gece çok gaz sancısı çekiyor diye sma geçtik ilk iyi idi ama kilo alımı ilk aydan daha az oldu bir anda kusmaya başladı oluk oluk mama değiştirince geçti aptamil bize İsa yaptı günde 6 kaka yorucu oluyor ve kilo aldırmadı . En güzeli hipp ne gaz ne de başka bir sorun yaşamadık ama mama değişim süreci 2. Ayda sancılı oldu size uygun olana karar verip onunla devam edin🌸
D_deniz _kelebek_ sma optıpro güzel. Köpürmez o yüzden bol bol çalkalayın. Sıcağa yakın su ile yapıp ılıtın. Dinlenen suyla yapın
annayimbenanna Biz sma comfort kullandık. Gaza iyi geliyor, sindirime iyi geliyor, doyurucu kilo aldırıyor. Ama lifli olduğu için kusma yapıyor.
_kelebek_ annayimbenanna bende ona bakıyordum şimdi optipro nasıl denediniz mi kabız yapıyor yazmışlar comfort daha çok önermişler büyük ihtimalle comforta geçicez
balporsugu7224 _kelebek_ benim bebeğim de sma optipro içiyor ne gaz yaptı ne kabız Bebelac kullanınca kusma yapıyordu Aptamil de kabız yapmıştı bebekten bebeğe değişiyor sanirim
mrverdnc _kelebek_ evet optipro kabız yaptı benim oğluma da sonra doktora gittik Aptamil verdi raporlu
annayimbenanna _kelebek_ biz ilk optipro kuşandık ama bebeğimiz gazlıydı ve kaka hep beyaz noktalar vardı yani sindirememiş mama ama comforts öyle hir sorun yaşamadık
balporsugu7224 _kelebek_ ilk ay 2 buçuk kilo ikinci ay bir kilo alarak devam etti tabi sonrasi öyle olmadi hastalık diş kilo alımını yavaslatiyor
_kelebek_ zerda_arven hippi bende düşündüm eşim araştırdı memnun olmayanda çok olmuş sma ve hipp arasında çok kaldım
aaslanbeyy Hipp bebeğinize iyi gelirse hipple devam etmenizi tavsiye ederim. Benim bebeğime güzel kg aldırıyor doktorumuz tavsiye etmişti.
nurseli2738 aaslanbeyy hipp hangisini aldınız acaba ben de çok kararsızım aptamil presyoneo kullanıyorum probşyotikli gaz sorununa iyi geldi onda da sürekli kaka yapıuor
Cihangirsmom_ Hipp organik combıotıc kullanıyorum bende kabızlık gaz sorunu hiçbir şeyi yok çok şükür. Bebeğime güzel kilo aldırıyor doktor önerdi bizede
seher90 _kelebek_ ben hep ebebekten ya da civilden alıyorum kiloluk olanlardan daha karlı oluyor. Ama eczanede ya da Migros’ta da bulabilirsiniz