Baklavanida Kızlar arayan ulaşamıyor bana ama wq dan aranıncaa çalıyor wifi değil kendi mobil verimde wq aranıyor ama normalden aranınca düşmüyor
Tugcceknr Baklavanida oğlumda benim telefonumdan babama yapmıştı babam arıyor hat düşmüyordu başkaları arayınca çalıyordu ama telefonum
Baklavanida Ebrar27 yok canım telefon elimde wq Instagram YouTubds oluyorum ama çağrı düşmüyor wqdan aranınxa çalıyor
Baklavanida keremsmom78 ama bazı zaman çalıyor genel olarak çalmıyor mesela bugün10 kişi aradıysa 2kişi ulaşıyor bana
[silindi] Baklavanida Wifi araması ile wifi farklı. Wifi araması açık ise çalmıyor telefın bazen. Sende arama yapamazsın kimse arama yapamıyor. Bazende sim kart kendini kitliyor. Dediğimi yapıp telefonu kapat aç yaparsanız düzelir.
YorgunEbeviyen Baklavanida belki wp çalışıyor hat telefonda değil kartı kulanmasan bile wp duruyor vifiyle kullanabilirsin
Baklavanida YorgunEbeviyen aşkım ben arama yapabiliyorum SMS atabiliyorm mobil veri kullanabiliyorum ama beni arayan ulaşamıyor
YorgunEbeviyen Baklavanida haaa pardon yanlış anladım bilmiyorum ki tatlım int mi sorun var yoksa bilmiyorum ki telefoncumara sor