LinaMom34 BuzluKahve Çünkü küçük yaşta anne olmayı marifet sanıyorlar. Hayatı çok hızlı yaşayıp ne yapacaklarsa artık. 🤔
ikiyavruskaannesii Oğlumu 26′da kucağıma aldım🤍 Kızımı 28 de kucağıma alacağım inşallah 🤍 5.5 yıllık evliyim👩❤️👨
annabelle Parsongan ben de 33te anne oldum bebeğim 11 aylık. İkinciyi de 40 olmadan istiyorum nasipse 😀 sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻🥰
Minisinannesi07 24 yaşında evlendim. 28 yaşında ilk kızımı, 30 yaşında( 17 gün önce) ikinci kızımı kucağıma aldım 🥰
funda94 Ozooo 30 yaşında anne oldum Yaşamımda ki en büyük eksiklik anne olmayışımmış oğlumla tamamlandım çok şükür rabbime 😍 Herkesin evlatları sağlıkla güzel günlere adım atsınlar amin
rachelgreen_ 25 yaşında anne oldum henüz 2 aylık anneyim bazen erken mi oldu diyorum ama çoğunlukla iyi ki erken oldu diyorum 😂
kelebegiminannesiyim Ozooo 24 olduğum gün nikahım oldu. 25 ime girdikten 10 gün sonra kızımı kucağıma aldım 🤲❤️
mukadderzehrazeynep Büyük kızım 25 yaşındayken doğdu küçük kızım 32 10.yılı dolduruyoruz 2 gün sonra nikah günümüz 22 Aralık’tı 🙏🏻🧿