Summeyra Merhabalar Spiral taktırmak istiyorum, sağlık ocakları takıyormuş galiba. Sağlık ocağında taktıranlar var mı? Varsa doktor mu takıyor yoksa hemşire mi ?
My_LiFee Summeyra canım ben özel de taktırdım sağlık ocakları direk takmıyor ana sağlık ocağına gitmen lazım ben taktırdım sinek ısırığı gibi hissettim bı baktım doktorum kalkabilirsin dedi 😊
9mevsim Summeyra Aynur83 sağlık ocakları takıyor ücretsiz devlette takıyor ücretsiz bana sağlık ocağı yakın olduğu için orada takıldım
tossikannesi Ebe takıyor. Ama benimki inanılmaz acıttı. Çok korkak değilimdir ama aşırı korktum kalktım başım döndü soğuk soğuk terledim bayılacak gibiydim kalk şuraya uzan dedi elimden bile tutmad. Kırk gün sonra kontrole gel dedi üç ay oldu töbe gitmedim dahada gitmem. Özelde taktırmanı öneririm. Oradakilerin pratiği olmadığı için iş bilmiyor gibi iletişim 0
Aysnrbla Hastanede taktırdım hemşire taktı az bikasık sancısı oldu takarken çok hissetmedim , 1 seneyi geçti fakat 5,6 gündür akıntımla beraber kan geliyor acaba kaydını bilmiyorum adet kanaması değil adetim bitti 0 günü çoktan geçti 😭
My_LiFee Summeyra rica ederim canım 😍 sağolasın Aynen git özel de taktir devlette bilmem kan bilmem kaç gün sonra gel oda net takacaklari belli değil yarım saat sürmesi özel de