mematiii Merhaba hanımlar kızıma bir yaşındayken altılı puzzlle almıştım ve artık onu öğrendi ve başka şeylerde yapsın istiyorum.Ayına göre alan memnun kalan ve önerdiğiniz bi marka varmı?
Mnli mematiii puedonun puzzleları güzel bir de e bebekte vardı meslekler hayvanlar falan ama markasını unuttum uygun fiyatlı büyük puzzellardan
Deletedmom_215 mematiii benim oğlumda 17.5 aylık legolari var, kinetik kum, oyun hamurları suan en ilgisini çeken şeyler. Kitaplarada bayılıyor. 🌸🥰
mematiii Deletedmom_215 ya benimki yemek istiyor genelde kum falan tarzı o yüzden ürkütoeum açıkcası onları bğyüyünce biraz daha verirğmde
Bakbenanneoldum mematiii rica ederim :) nasıl öğrettiniz benim de kızım bir yasında ama legolsrı da yiyo 🤭
mematiii Bakbenanneoldum benimkisi plastikten ve böyle büyük parçalı ve küçüku parçalı bir şey almamıştım başlarda anlamadı gösterdim gösterdim şimdi de tam zaten oturdu görseliyle uyuşturuyor onları birleştiriyor
mematiii durulandiniz yok kız öyle değil bunun adında öyle geçiyor ya başta hatırlamadım o yüzden değiştirmediği de yazdığımı😄