Mini_ka mom97X iki gün üst üste çaydanlığın altına su koymayı unutmuştum uykusuzluktan tabi geçti o günler 😂 büyüdükçe sizde de geçecek 🥰🌸
yasmin525_ Bebeğimin kıyafetleri kirlenmisti çıkardım sonra yenisini giydirmek yerine tekrar kirlileri giydirmistim İki gün öncede okuldan geldim apar topar ortalığı toparlayıp yemek yapacaktık kiyatleri çamaşır makinesi yerine bulaşık makinesine koydum oda yetmedi kapağı kapatırken kıyafetleri gördüğüm halde çıkarmak aklıma gelmedi
[silindi] Ben 50 kere uyanırım ama totalde 2 kez falan ağlar bebeğim onlara eşim de uyanr ve kendi bacağına vurarak pış pış der uyumaya devam eder 😂
3kedili2bebekli mom97X bebeklerim 4-5 aylıkken falan bir gün sonunda uyutmayi başardım ve bir kahve içeyim dedim , kahve makinasının cezvesini kaybettim evde bulamıyorum delircem, ocağa koymuşum Allah’tan altını acmamisim 😂
TunaGoktug Kayınvalideme baba , kayınpederime anne dediğimi farkediyorum bazen onlarda hiç çaktırmıyor . Benim dilim çok dolanıyor eskisi gibi akıcı konuşamıyorum yorgunluktan mi uykusuzluktan mı yoksa yaşlanıyor muyum ya kendime üzülüyorum bazen
zehrababy TunaGoktug aynı sorun bende de var çok güzel akıcı konuşurdum şimdi iki kelime bir araya gelmiyo
nazliminannesi Bebeğim 15 gunlukten sonra gazlı bı bebek oldu 25. Gün yada 30. Gün olması lazım kucakta sallayarak uyutuyoduk gece aglamasini duydum beşikte uyuyo kızım kalktım kollarım boş sallıyorum kolumu kendimi eşim dürttü de öyle kendime geldim 😂😂
zehrababy mom97X bebeğim iki aylık falandı sanırım babasıyla içerde yatıyorlar bende oturma odasında uyumuştum. Kızım uyandı ağlamaya başladı bende birden irkilip onun olduğu odaya koşmaya başladım ve uyku sersemi yere bir çakıldım… Omzum koltuğun bacağına çat diye çarpmıştı mosmor olmuştu kolum omzum dizlerim. Eşim o koşuşumu hala taklit edip dalga geçiyor sanki savaşa gidiyordun lap lap koşa koşa geliyordun diyor 🤣 ah analık
JuliJuli06 mom97X makarna yaparken yarim paketi posete koyup posetligin icine koymusum. İki gun o makarnayi nereye koydugumu dusundum her yere baktim bulamadim tesadufen poset lazim olunca bulmustum😂🤦🏻♀️
arenn1085 happymomterk ben de aldığımız salatalıkları buzluk kısmına koymustum günler sonra açınca fark ettim
rabilay Sabah kalktım pijamalarımı çıkardım normal kıyafetlerimi giyeceğime çıkardığım pijamayı geri giydim aynayla bi iki saniye bakıştıktan sonra farkettim 😂