anonim96 normalde Sleepy natural kullanıyoruz yeşil olanı ama bide onu deneyelim dedik inşallah pişik yapmaz
Tuuggccee anonim96 molfıx kullnıyorum bende normalde denemek amaclı bızede vermıslerdı cok guzel hıc pısık falan yapmadı bızde suan kullanmıyorum ama
Betulyl anonim96 annemgildeyken bez bitmiş fark etmedim file marketten almıştım pişik yapmadı taşma falan da olmadı ama çok uzun süre kullanmadım
Nikita anonim96 bana markette tester olarak verdiler. 2-3 tane bir şeydi. Dokusu falan rahatsız etmedi. Kullanabiliriz diye düşündüm ki sızan çişi görünce kafamdan sildim 😊
anonim96 Tuuggccee kim verdi denemek amaçlı file market mi? Neden kullanmadınız canım uzun süre molfixe göre daha uygun sanırım
anonim96 Betulyl anladım canım teşekkür ederim bi deneyim pişik yapmazsa ben devam ederim uygun çünkü
Tuuggccee anonim96 evet kasadaydık o esnada marketımızın bezı var denemek ıstermısınz dıye sormuslardı oylelıkle posettı 6 tane kadar vardı verdıler ozmaan denemştm nıye devam etmedım blmıyorum molfıxdeb memnunum dıye sanırım