Uri -Yenianne-- yeni mi doğum yaptınız acaba doğum paketi fiyatı nedir koru hast.çok iyi diyorlar evett
-Yenianne-- Uri kızım 27 aylık oldu benim zamanımda 11000 tl idi şimdi tabi şimdi her ikisinin ücreti farklı farklı alınıyormuş yani hastane kendi doğum paketinin fiyatını alıyor doktor kendi doğum paketinin fiyatını alıyor Serap Ebe inanılmaz iyi bir ebedir eğer giderseniz onu isteyin mutlaka ben 2 saat içinde sancılandım yarım saat içinde doğumumu yaptım annem de babamda yanımdaydı
sde23 Anneoglu_65_06 etlik zübeyde hanımla ilgili googlede bile o kadar kötü yorumlar varki insan korkuyor. Hemşireler ebeler doktorlar nasıl acaba . Bende bir kere gittiğimde doktorun çok sert olduğunu farketmiştim
Uri Anneoglu_65_06 etlik mi Allah belasını versin hepsinin ilk doğumumu orada yaptım oğlum 17 aylık doğumda köprücük ke iğini kırdılar doğduğundan beri tedavi görüyoruz binlerce şükürler olsun oğlum şansı olan taraftaki çok iyileşiyor ciddi hasarlar olan bebekler var
Uri -Yenianne-- akşımda bulunsun yarın tüm hastanelerin soracağım doğum paketlerini :) olmazsa devlet bakalımm
Anneoglu_65_06 sde23 ben 3 doğumu da orda yaptım doktorlar aşırı iyi ve ilgili yada bana denk gelmiştir
Sgrkytyg Cebecideki tıp fakültesinde yaptım doktorlarınds hasta bakıcısına kadar ilgilikerdi ben cok memnun kalmıştım
Angel00 Sgrkytyg ben oraya gittim kontroller için başta hiç memnun kalmadım hacettepeye geçtim ıyı ki diyorum valla Göreceli sanırım bu hastane işleri 😊kimi beğeniyor kimi beğenmiyor
Sgrkytyg Angel00 gerçektenmi dogum konusunda ben cok arsştırdım bayay iyiydi o yğzden tercih etmiştim kendimde kontrollee olsun dogum olsun cok memnun kaldım. Doktorları cok ilgiliydi bi tane yabancı doktoru vardı cok severdim kendisini. Belkide o an gelem doktorla alakalı dediginiz gibi. göreceli belliki özelinede gitmedim ama dogumuma giren uzman falan baya ilgiliydi aman üşğme gel surda otur burası soğuk gibisinden bildigin prensesmişim. Gibi dogudmada esprilerle geçti süreç konusa konusa
damlanurtoraman Memorialda oldu doğumum, Pınar Telli Celtemen dış doktor, hastaneye yatış ücreti olarak toplamda 29 verdik kendi doktoruma 40 vermiştim çok memnun kaldım hamilelik sürecinde hiçbir problem yaşamadım