Canogul_ Bir balıkçıda içli köfte yedim balıkla yapıyolar aklım onda kaç gündür bir nasip olmadı efsaneydi denemeyen denesin 😋
AnnaGloria Tatlican ne güzel maşallah geçen evde yemek yitip çıktım dısarda yemeyim diye iyi gelmiyor niyeyse dokunuyor o yüzden sonuç yine acıktım :/
Tatlican AnnaGloria Aa iştahlısin demekki .Çok iştahli olmakta zor ama benim gibi iştahsiz olmakta zor .
AnnaGloria Tatlican evlenince bu hale geldim 😂 Gaziantep gidince iştahlanırsın diyorlardı gerçekten öyle oldu havasından mı suyundan mı sevmediğim şeyleri bile seviyorum artık evet tabi zor olur ama güzel avantajı vardır kılo almamak 😂
mematiii Tatlican bendede oluyor bazen önemsemiyorum bazen dört beş ay lafını yapıyorum.Yemek benim için bi zaaf niteliğinde çünkü bayılıyorum.
Tatlican AnnaGloria Amaan banada hamile ol bak nasl istahlanirsin dediler hic istahim acilmadi lohusalikta kesin açılır dediler yine açılmadı dahada kimseye inanmam dedim😂
AnnaGloria Tatlican 😂 o zaman bahane arıyormuşum aman boşver açılmasın doyacağın kadar yersin olur biter abur cubur yemezsin sen ne güzel oh mis
AnnaGloria Tatlican 😂 biz alınca eşim bunları bir günlük edersin ama alalım tabi ki diyor çocuk uyuduğu zaman birseyler izlerken niyeyse abur cubur dalıyorum