Tatlican Mesela bazen anlık birşey canm istiyor onu illaki o an yemem gerekiyor. Yemezsem aklimadan çıkmıyor 😂Mesela şuan dereotlu salata canm istedi😂
SweetMom__ Tatlican evet evet onu yemeden çatlarım canım bir gün kokoreç çekti eşime bahsettim ne duruyorsun al ye dedi sakın yememezlik yapma dedi. Ama ben aşırı kilo aldim:(
Tatlican SweetMom__ Kilo isi skınti .Benim canm pek kilo aldiran seyler istemez Kısır cigköfte salata kuru dut falan filan ister 😂
Tatlican tantuniayrangerisiyalan Mesela normalde çok az yemek yerim .diyelimki dırsariya çıktık acıktigim zaman çocuk gibi ben cok aciktim çok aciktim derim ama yarim simitle doyarim
AnnaGloria Tatlican ne güzel maşallah geçen evde yemek yitip çıktım dısarda yemeyim diye iyi gelmiyor niyeyse dokunuyor o yüzden sonuç yine acıktım :/
usenmedimyaptimbirvelet NewMomm1 yani bilmem ki değişik tatlara açıksan harika ama gelenekçiysen bir şey diyemem 😂😂😂😂 ama eşim sevmem dediği halde yiyor mesela çaktırmıyorr🤓😂
NewMomm1 usenmedimyaptimbirvelet değişik tadlara merakım vardır hep ama şu sushiyi hiç denemek nasip olmadı😂
Cicektebenimcicekligunlerde Tatlican Kesin yapar yerim. Gece yarısı da olsa aklımdan çıkmaz.😃 Yemezsem onu yiyene kadar başka şeyler atistiririm sonra yetmez onu da kesin yer kilo alırım.😃