sudess Uyku eğitimi vs almadım lakin kendim araştırıp kızıma uyku eğitimi vermiştim. Sallanarak uyuyan bir bebekti sabahları ediyorduk. Eğitime şu şekilde başlamıştım 1.5 yaşındaydı diş ağrılarının olmadığı bir vakit tabiki hasta vs olmadığı bir vakit te başladım. Uyku vakti geldiğinde beşiğine yatırdım kendimde yatağıma yattım içerisi çok aydınlık olmayacak şekilde loş bir ışıkla aydınlatma yaptık. Sallanarak uyumaya alışkın olduğu için tabiki kolay uyumuyor hatta çok zor geçiyor ilk bir hafta lakin başarılı olan ben oldum. Huzursuzlandığı vakit iyice ağlamaya başlamadan hiç bir şekilde müdahale etmedim ağlaması şiddetlendiği zaman kucağıma alıp hiç konuşmadan sırtını sıvazlayarak sakinleştirdim tekrar yatağına koydum. Böyle böyle belki on kere kucağa alıp sakinleştirir yatırmışlıgım oldu. Sonra kendi başına uykuya ilk gün zor olsa da uykuya daldı. İkinci gün de aynı şekilde seyretti. Üçüncü gün biraz daha sakin geçti Dördüncü gün sadece mızmızlanma oldu müdahalede bulunmadım. Beşinci gün yine mizmizlanma ama altıncı gün tamamen sessiz sakin bir şekilde uykusuna daldı. Pes etmeyin bu süreç her çocukta aynı olmaya bilir. sevdiği bir oyuncağı uyku arkadaşı yapabilirsiniz çok işe yarıyor. Sizin sakin olmanız en büyük etken ilk üç gün çok yorulabilirsinz. Ama sonucu kendi kendine uyuyan bir çocuğunuz olacak. Bu uygulama için cidden ekstra bir ücret vs ödemenize gerek yok başkalarına kendi kendinize en güzelini yaparsınız. Başarılar Diliyorum😊