Btlaydnz Merhaba oğlum 7 aylık olacak ama hamilelikte aldığım 27 kilonun sadece 15 kilosunu verebildim :( ve genel kilom karnımda adet olduktan sonra karinda bir değişiklik oluyor mu ? Kilo verebiliyor muyuz daha hızlı ?
Tuba Btlaydnz ben veremedim. Bende 35 kilo almıştım, son 10 kilosu kaldıydı ve oğlum 8,5 aylıkken adet gördüm🙏🏽 şuan 1 yaşında ve 11 haftalık hamileyim, fakat hamile kalmadan öncede kilo almaya başlıyordum adet gördüğüm halde😅
Burcu35 Btlaydnz Hamilelikte aldığım tüm kiloyu 4 ay içinde vermiştim ama karnım acayip derecede şişti oğlum 1 yaşında oldu 2 aydır adet görüyorum ve karnım indi
Fatmaaa19 Btlaydnz Doğum yapınca 20 gün sürdü kanamam 40 ım çıktıktan 10 gün sonra adet oldum her ay düzenli bir şekilde oluyorum bebeğim 3 ay 22 günlük 68 kg ile hamile aldım 82 kg ile Doğum yaptım şu an 72 kiloyum herkes geç adet oluyor ben niye düzenli oldum anlamadım 😂
Babybeste Btlaydnz ben 12 kilo alıp 13 kilo verdim doğumdan sonraki 10 günde bebeğim 3.5 aylık. Ağır geçirdiğim için birşey yiyip içememiştim o dönemde. Ama folloş göbek kaldı tabiki adet 1 hafta önce oldum bende bugun pantolon giydiğimde sanki o doğum göbeği biraz inmiş gibi geldi bana. O kadar sıkmadı karnımı
Mom104 Btlaydnz henüz 2 gün oldu adet olalı temennim zayıflamaktan ve 6 aylık hamile gibi duran göbeğimin inmesinden yana 😃 çok amin Allahım 🙏🏻🙈
Burcu35 Tuba bizim bebelerimiz aynı gün doğdu ordan hatırlıyorum sizi. En çok korktuğum şey 2.çocuk isteyerek mi oldu sizin?
Btlaydnz Burcu35 ya insallah İnanın benim de karnım 6 aylık gibi ve kendime kıyafet bile almak istemiyorum
Tuba Burcu35 evet isteyerek oldu 🥰 ben hep peş peşe olsun istiyordum. Sezaryanlı olduğum için doktorla ebenin onayını beklediydim. Annem ve kardeşim komşum sayılırlar sağolsunlar oğlumla da çok ilgilenirler ve eşim de bebek bakımında çok destekler beni o yüzden ikinci çoçuktan hiç korkmadım🙂
Btlaydnz Fatmaaa19 benim 40 gün sürdü .. ama ne güzel hemen düzene girmiş emzirmeyle alakalı diyorlar benim bebegım memeyle yapışık yaşıyor resmen ek gıdaya yeni geçtik bakalım olurum insallah 🙏🏻
Btlaydnz Babybeste insallah ya 🙏🏻 Şekeri - tatlıyı-ekmeyi paketlenmiş her türlü yiyeceği , içeceği saat 7den sonra yemeği kestim 2 haftada 5 kilo verdim . Eğer göbek de giderse hemen çok mutlu olucam 🙏🏻
Burcu35 Btlaydnz öyle vav bi inme bekmeyin ama yinede hafif birşey iniyor. Korse kullanmayı deneyiz mi?
Btlaydnz Burcu35 yamuna korse kullanıyorum ama düzenli takamiyorum acikcasi rahat hareket edemediğim için .. daha rahat hareket edeceğim bir korse almalıyım belki de
Burcu35 Btlaydnz bendede onlardan var malesef bebekle kullanım çok zor oluyor diğer korselerdende var ama onun gibi değil asla
Fatos4545 Almanyanın neresindensiniz bnde gurbetteyım birbkızım var almanyaannelerlerle fikir alışverişi yapmak için tamışmak isterim