sezer2022 derinmom07 günde 2 tane içeceksen hiç içme arkadaşım, bence 2 tane içmediğin için bu vicdan azabı
derinmom07 sezer2022 gayet iki tane içiyorum ama sonuçta bir nefes bile nikotin. kaç taneyle vicdan yükü oluyor alt limiti mi var sanki 😅
rainayaz derinmom07 canım sütte azalma yapmaz ama sonuçta nikotin. 1 dal bile içsen o senin sütüne geçiyor. Yok sağ sütünü bilmem ne bunlara hiç inanmıyorum. Arkadaşım içiyordu bebeği hep hasta oldu. Kaç kez uyardım bence içme diye dinlemedi. Tabi yine de sizin kararınız.
derinmom07 rainayaz yani zararlarını sanırım hepimiz biliyoruz ama herkesin bu hayatta bir bagimliligi malesef var. Sigara , alışveriş , telefon , sosyal medya gibi ve malesef bağımlılıklar ömür boyu insanı etkiliyor keşke hiç başlamamış olsaydım gençken
mervee345 derinmom07 ben gebelikten önce bir paket bitiriyordum günde gebelikte içmedim doğduktan 4 ay sonra tek tük derken başladım kolay kolay bırakılmıyor yani ben bırakamadım😂
derinmom07 mervee345 bende 15 ay içmedim şimdi yine bastırıyor resmen. Emziriyor musunuz peki ? Bebeğiniz kaç aylık ? Günde kaç tane iciyorsunuz?
zuhalsebu derinmom07 bunu atlatırsanız geçecek bak benim de 9 ay gebelik 6 ay emzirme tam 15 ay civarı aklıma düşmeye başladı
derinmom07 mervee345 anladım hayırlısı artık ya kimse isteye isteye böyle bir şey yapmaz. İçmeyen anlayamıyor iste
sezer2022 derinmom07 sen iyi misin arkadaşım paket paket sigara içsen anlarım da, 2 dal sigara için post açmaya değer mi? Değer diyeceksin çünkü 2 tane içmiyorsun bence 😁
derinmom07 sezer2022 ablacım sen hasta mısın ya ? İki tane içiyorum evet, evet vicdan yapıyorum. Keşke hiç icmesem diyorum derdimi paylaşıyorum burda ne mana polemik yaratiyorsun.
zezelik85 Ben hamile kalmadan 1 sene önce bırakmıştım şuan bebeğim 14 aylık.o günden beri hiç içmedim ama bazen rüyalarıma kadar giriyor öyle bir illet yani. Bazen çok içmek istiyorum ama kendimi tutıyorım bazen de hiç aklıma gelmiyor. Evet tek bir dal bile olsa kendi vücudunuza zararları yadsınamaz ama içilen 1-2 sigara emzirirken süte geçmez bence vücut bir filtre gibi o anne sütünü süzüyor gibime geliyor nedense. Arttırmadığınız sürece çok sorun edilecek gibi değil sanki
derinmom07 zezelik85 gercekten iradenizi tebrik ederim. Keşke bende o kadar dayanabilseydim. Çok kızıyorum kendime. İş hayatı sosyal çevre alıştım bir anda evde kalinca çok boşluğa düştüm ve resmen kendime alan açmak için günde içtiğim o iki sigaraya tutundum. Sanki o on dakika kendime verdiğim bir ödül gibi oldu. Ama diyorum ya savunulacak bişey değil keşke icmesem. Bir haftadir içiyorum ama umarım dediğiniz gibi temizleniyordur.
zuhalsebu derinmom07 ben de hiç bilmediğim bir küçük şehirde eve kapanıp ve hayat tarzımı da değişirip yeni bir hayata başlamıştım evlenerek. Ekmek yer gibi sigara içiyordum sığınıyordum hamile olduğumu bilmeden 1 ay da içmişim sizi çok iyi anlıyorum ya😔
selenayd derinmom07 içini rahat tut bende hamile olduktan sonra asla ağzıma sürmedim zaten böyle yaparak bebeğimizi düşünmüşüz şimdi biraz da olsa uyuduklarında bi kahve yapıp yanına sigara içerek zarar verdiğimizi düşünmüyorum bende emziriyorum ve günde 2 en fazla 3 tane sigara içerim bir zararı yok sütte azalma da olmaz merak etme hamileyıen paket paket sigara içenler var o daha kötü bir durum
derinmom07 selenayd öyle tabiki insan bir kaçış alanı olarak görüyor sanırım. Gerçekten kötü bir bağımlılık. Sizin bebeginiz kaç aylık emziriyor musunuz ?