papatya6767 Bebeğim 8 buçuk aylık yüzde üstü yatırınca max 5 dk duruyor hemen ağlıyor emeklemeye çalışmak gibi niyeti yok. Ama etrafımdaki insanlar emekliler mu emeklemiyor mu daha gibi sorular sorduklarında kafama çok takıyorum normal mi bu durum?
eleftwins papatya6767 çok normal kini bebek hiç emeklemeden yürüyor. Emeklemek çocuğun gelişimini göstermez ki ben ikiz annesiyim bir kızım 9 ay olur olmaz emekledi diğeri 9.5 aylık ama kimi bebekte var 6 aylık emekliyor yani her bebeğin kendi gelişimi kendine olan güveni farklı ne zaman kendini hazır hissederse zaten o zaman istediğini yapar
frknmomy papatya6767 inanın benim oğlumda öyleydi çok üzülüyordum oğlum emeklemeden yürüdü 😁 bence sizinde öyle olcak
tugcegekrblt papatya6767 valla 10 aylik olduk emeklemiyoru diz ustu koyuyorum poposunu geri geri itip oturuyor 😀 ben twkmiyorum cunku artk ayaklanmaya baslafi tutunup ayakta durmak istiyor oyuncak gordugu zaman tutunuyor bana gidip alalim diye bu gidisle emeklemeden yurur gibime geliyor
denizalismom papatya6767 her bebek farklıdır kıyas yapıp üzmeyin kendinizi. Ayrıca her bebek emeklicek diye bişey yok . Oğlum 9 aylık emeklemiyor sürünüyor.
Kubragulluk Her bebek farklıdır bazı bebekler emeklemeden direk yürüyorlar benim kızım dokuz aylıktı emekledi
elisa2705 papatya6767 Ama etrafımdaki insanlar emekliler mu emeklemiyor mu daha gibi sorular sorduklarında Daha cok sıkıntı yaşarsın etrafındaki insanların yorumlarını niye takıyorsun ki 😂 hee de gec . Benim kızım 14 aylıkken direk yürüdü her bebek emeklicek bi kural yok ayrıca gelisimi farklı arkasından ittirmeye gerek yok.
papatya6767 @Bebekmam @tineanigra @elisa2705 @Kubragulluk @denizalismom @tugcegekrblt @frknmomy @eleftwins Yaaa yorumlariniz la içim o kadar çok rahatladı ki Allah Razi olsun sizden bi oh cektim diyebilirim istemsizce de olsa insan kafayı takıyor söz konusu çocuklarımız olunca 🤦♀️
frknmomy papatya6767 içiniz rahat olsun o konuda bende içim içimi yedi emeklemeden yürüdü şimdide yaşıtlarına göre konuşması geride ama eşim hep diyo birden konuşacak Dr erkek çocukları geç konuşur diyor ama işte anneyiz takiyorz istemsizce
papatya6767 frknmomy Her çocuğun gelişimi tabiii çok farklı ama istemsizce takıyoruz. Sağlıklı olsunlarda en önemlisi o♥️
imeaeb papatya6767 Çok normal bana da yaptılar o baskıyı emeklemiyor mu diye 10.5 aylık birden emeklemeye başladı şimdi de yürümeyi bekliyorum o da biraz gecikti 😄
zehra0508 papatya6767 benim kizimda 7 aylik benimkide emeklemiyo ve aynen her kes soruyo emeklemiyormu hala bu cocuk ben hic takmiyorum sizde takmayin zaten insanlar hep konusuyor onun hic takmayin
Yonca29 papatya6767 her bebek emeklemez asla sıkıntı yapmayın emeklemeden yürüyen bebekler var hiç dert etmeyin kendinize
esrayadasare papatya6767 bence de Hiç kafanıza takmayın hatta şöyle söyliyim emeklemeden yürürse şanslısınız Benim kızım doğum gününden beş gün sonra emeklemeye başladı şu anda 16 aylık olacak dört gün sonra hala yürümüyor sıralıyor ayakta durabiliyor desteksiz ayağa kalkabiliyor yürüme arkadaşıyla evde cirit atıyor ama tek başına asla yürümüyor adım dahi atmıyor cesaret edemiyor ben de zamana bıraktım bana da herkes soruyor yürüyor mu diye hala yürümüyor mu bir sıkıntı mı var yıldım artık
papatya6767 esrayadasare Bakalım bizimki nasıl ilerliycek bu dönemi. Mesela bende bebekligimde yaşıma girdikten sonra adım atmaya başlamışım her çocuk farklı izlenim veriyor
Sibel3455 papatya6767 çok normal 10 aylık emekledi oğlum , 11 aylık yürüdü hiç kafana takma duyma kimseyi cnm