Esoz1110 Şuan bulunduğunuz yerde anne ve bebek ile etkinliklere katıldığınız yerler varmı nasıl oluyor biraz anlatırmısınız benim bulunduğum yerde yok özel mi oluyor yoksa belediyenin mi dün parkta bir anne vardı o söylemişti bazı şehirlerde oluyor diye akranlarının bir arada olduğu
Zelisblt Esoz1110 AVM lerde oyun alanları var , onun dışında anne bebek cafeleri var içinde çeşit çeşit oyun türleri konseptler var çocuk kütüphanesi tarzında oyun alanları var bn kafe tarzı yerlere gitmedim daha sadcee AVM deki oyun alanlarına goturuyrm .(Gaziantep)
Asyaveannesi04 Esoz1110 Oyun gruplarına götürüyorum kendi yaşıtlarıyla 4-5 kişilik etkinlik yapıyorlar, dans ediyorlar baya iyi oluyor, çalıştığım kurumda da ayda 2-3 kez çocuk tiyatrosuna getiriyorum. Hayvanat bahçesine, akvaryuma vs da götürüyorum
Mnli Esoz1110 hangi şehirde yaşıyorsunuz ki her yerde var artık belediyenin de özel de ilçeler de bile başladı özeller
ikitostikannesi Esoz1110 oyun gruplarına götürüyorum spora birde avmlerde oyun alanları oluyor kendi yaş grupları birde onlara ama oyun grupları baya iyi oluyor
Asyaveannesi04 Esoz1110 evet özel oluyor ben görüyorum ama yanında değilim öğretmen var yanında, ben çay kahve içerken o oynuyor
Esoz1110 Mnli Özelde varmıs 1 tane böyle kadınlar arada gidiyormus baska sehirde devletn etkinliği oluyormus öyle varmı merak ettim
ikitostikannesi Esoz1110 benim götürdüğüm oyun grubu öğretmen eşliğinde ama diğer yerler avm dekiler evet öyle
Esoz1110 Asyaveannesi04 Maşallah 🧿 dün kızımı bende bir oyun alanına götürdüm de karısık her yaştan vardı bazı cocuklar aşırı sert oynuyor korkuyormusunuz götürürken
Asyaveannesi04 Esoz1110 yok bizim götürdüğümüz hep yaştaşları büyük de küçük de olsun istemem, korkmam o yüzden ve 2 öğretmen var yanlarında
Esoz1110 ikitostikannesi Öğretmenlerinde dikkati dağılırmı diye insan korkuyor kış olduğundan değişiklik olsun kızıma diye götürmek isterdim aslında
ikitostikannesi Esoz1110 bence denemelisin öğretmeblerin dikkatinin dağıldığını görmedim bizimki severek gidiyor oraya çocuk için iyi oluyor aslında sosyalleşiyorlar bişiler öğreniyorlar
AnnaGloria Esoz1110 ben Gaziantep’te yaşıyorum burada çocuk kütüphanesi etkinlikleri ücretsiz bir de muzıpo diye bir yer var cumartesi günleri götürüyorum kütüphane olanda açıkçası verim alamıyoruz çünkü bebekler birbirinin yanına geldiğinde veliler iletişime ortak olmuyor ama diğer gittiğim ücretji olan yerde başlangıç duyusal etkinlik bitiyor hareketli oyun alanına geçiyoruz ordan da kum havuzuna toplamda bir buçuk saat sürüyor