buseg16 Kızlar gün boyu bebeğimi emziriyorum sadece gece yatarken mama veriyorum bir de beni emdiği halde hala aranırsa o zaman mama veriyorum da beni emdikten sonra en fazla 2 saat uyurken mama yedikten sonra bazen 3 bazen 4 saat uyuyor neden böyle
ogretmenanne2024 buseg16 anne sütünün sindirimi kolaydır bebek çabuk acıkır ama mamayi sindirmesi zaman alır
63_hulya_63 buseg16 2 saate bir uyanip emmesi çok normal.oglum hem anne sütü hem mama almasına rağmen sürekli 2 saatte bir uyanirdi ilk zamanlarinda .mama normal de de uyku yapar sindirimi daha zor dye
Ezooezz buseg16 benim oğlum da 2 ay 10 günlük gün içerisinde sürekli memeye yapışık emmese bile ağzında . Doğduğundan beri emzik deniyorum tutmuyor beni emzik olarak kullanıyor geceye süt kalmıyor resmen sıkıyorum gelmiyor öyle anlıyorum haftada birkaç kez gece mama veriyorum ben de rutine bağlamak da istemiyorum ama doymuyor anlıyorum. Sür artırıcı damla anne çayı da kullanıyorum ama işe yaramıyor sanırım başka şeyler deneyeceğim.
ogretmenanne2024 buseg16 benim bebeğimde 4 aylık ama gece bir kere emiyor bir buçuk aylıktan beri. 12 gibi emip yatıyor 4 5 gibi kalkıp emip geri uyuyor. Birazda bebeğe bağlı
mavii_98 buseg16 evet ben emziriyorum bazen saat başı bazen 2 saatte bir kalkıyor amanın daha tok tuttuğu araştırmalarda var görmüştüm anne sütüyle 2 saatte bir ise mama ile 3-4 saatte bir doyurun gibi bir yazı da görmüştüm
ogretmenanne2024 buseg16 küçük daha annesi kokuna ihtiyaci var büyüdükçe geçiyor . Ama geçmeyen de varmış tabi umarım sizinki uzun sürmez ♥️
buseg16 ogretmenanne2024 geçmezse de canı sağolsun ama kaldı mı göğsümde yarım saat 1 saate yakın kalıyor
kmomm buseg16 benim oğlumda gece en geç 3 saatte bir emmek için uyanıyor. Bazen 5 saat uyuduğu da oluyor. Kendine düzen oluşturmaya çalışıyor.Ve evet memede yarım saat isterse 1 saat kalıyor. Sebebi doymaması değil. Aktif zaten 5-10 dk emiyorlar. Gerisi sadece huzurlu hissettiği için
ahsenhuma0910 Ezooezz bol su tüketin, bir de galactago hap var çok işe yarıyor, ben bestlak damla da kullandım pek faydasını görmedim rezene içiyorum o da net faydasını görmedim 2 aydır içiyorum ama dediğim hapı 10-15 gündir alıyorum gerçekten etkisi bayağı iyi
kmomm Ezooezz ben solgar brewers yeast kullandım. Çok faydasını gördüm. Sezaryen doğum yaptım ona rağmen tazyikli süt problemim vardı sonra kestim. 1 öğünde 6 adet içiliyor.
Ezooezz ahsenhuma0910 günlük 2 litreden fazla su içiyorum. Bestlak damla kullanıyorum ama işe yaramıyor sanırım. O hapı duymadım ama bakayım bir. Teşekkür ederim 🙏
ahsenhuma0910 buseg16 anne sütünün %90ı su olduğu için sindirimi daha basit ve hızlı olıyor bu nedenden dolayı da bebek hızlı acıkıyor ama mama da sindirim daha zor olduğu için acıkma süresi uzuyor
sultanmete buseg16 Aynı şeyi bende yaşıyorum 3 ay 12 gunlugz mama yaptığınızda ölçeği ne kadar yapıyorsunuz ??
buseg16 sultanmete bilmiyorum ne, kadar doğru ama mama, kutusunun üstündeki beslenme tablosuna göre yapıyorum ben
kutsal6363 buseg16 böyle postlar görünce bazen şaşırıyorum bence bebeğe bağlı çünkü benim bebeğim 6 ay 15 günlük doğduğundan beri mama alıyor ve inanın gece gündüz farketmez doğduğundan beri de uyumaz. Gündüz uykusu 20 30 dk geceleri de sürekli uyanır saatte bir 2 saatte bir ben çok yoruldum ve bende anne sütü alsaydı bu kadar uyanmadı herhalde diyorum 😞😞mama işi cokk zor
buseg16 kutsal6363 mama işi eminim zordur gece gündüz demeden kalk yap onu soğut soğuturken bebek ağlar yırtar kendini ama doymamasından bahsetmiştim ben
buseg16 kmomm Evet ya 2 3 kere emip uyuyor benim kızım da sonra bir saha acıktım diye ağlıyor ne yapmamız lazım