deletedmom719 Birponcikannesi evet camlar kırılacak gibi esiyor rüzgar. Ama doğalgazı nasıl kapatacağız dışarısı böyleyken ev buz gibi olur bebekler donar. Birde doğalgazı etkisi ne ki 🤔
Babe Birponcikannesi Bursa'da 2 gundur cok esiyordu cok sukur bu aksam 7 gibi yagmur basladi ve lodos dindi.Neler oluyor kizlar deprem,ucak kazasi,çığ,lodos..Allahim yardim et
Sasah1441 Birponcikannesi donarız canım nasıl kapatalım 😔 başkentgaz dan da mesaj gelmiş uyarı. Ankara da oturuyorum felaket esiyor sesden bile durulmuyor evde 🤔
Gizem_toker Sum87 donmak olmekten daha iyidir bence .sicak su torbalari falan koyun yataginiza ve bebeginizin yatagina can kaybina sebebiyet vermeyelim kuzum.
Birponcikannesi deletedmom719 elektrik sobası ile idare edecek bugün gaz geri teperse allah korusun doğal gaz zehirlenmesi allah göstermesin
deletedmom719 Birponcikannesi yaaa elektrikli soba da sıkıntı değil mi uyurken dikkat edin. Allahım korusun inşallah bende ankaradayım felaket rüzgar var
Neslihanask Ben rizede yaşıyorum burda'da esiyor elektrikler gidip geliyor evim sobalı kömür bile atamadık rüzgardab Allahim korusun felaketlerden😔
1seda1belinay Mardin deyiz dısarı dakı dogalgaz kombi dolabının kapakları ucmus balkonda yok yanı😔🤷♀️ cok felaket zaten deprem korkusu yetmıstı bize en ufak sesten dahada korkar oldm 😪😪😪😪😪
Birponcikannesi deletedmom719 bende ikilemde kaldım ama kombiyi kapatcam gece çok soguk olursa elektrik sobası yakarım
Birponcikannesi tarcinkokusu14 yani söyle bazılarının kombisi evde ve cıkıs borusu balkondan olmayabiliyor bazıları cıkısı davlunmaz baca deliginden veriyor işte onlar çok tehlıkelı gaz dışarı cıkarken rüzgardan evede geri verebilir