clsknu Merhaba kızlar kızım 14 aylık . Hiç saçı yok bende hiç kestirmedim şimdiye kadar ana saçı duruyor öyle size sormak istediğim şu hani sıfıra vursam çabuk uzar mı yaza kadar uzamış olur mu . Kestiren oldu mu . Nasıl uzattınız .
bisenakillisinzaten clsknu sıfıra vurunca asla çabuk uzamıyor ben vurmuştum 5 aylıkken pişman oldum. Şimdi 3 yaşında gerçi uzadı ama yine de kestirmezdim o zamanki aklım olsa
YumukluSucurtaa clsknu Eylül’ün başında kestirdim şuan baya uzun yanları kulaklarına değiyor kesilcek kıvama geldi
clsknu bisenakillisinzaten yaaa gerçekten mi bak kesme kararı almıştım şuan vazgeçtim bu yorumdan dolayı 🤣😂 ya benim kızımında uzamazsa böyle toplanacak kadar da mı yok saçı . At kuyruğu falan
clsknu Feyzosumunannesi şuan onu kullanıyorum faydasını gördüm işe yarıyor ama yinede saçı yok seyrek 😂😂 sadece bir tutam var toplanacak kadar
clsknu Feyzosumunannesi ay inşaAllah ya kız bebek olduğu için hani tokalar takmak istiyorum görenler hep erkek sanıyor erkek diyorlar 😂😂
clsknu bisenakillisinzaten zaten hep şey derler kesince gürleşme olmuyor derler bence o doğru . Gürleşme olmuyor .