TospikEmirr Lumisare sjsajslal 2. Ben ödüm kopuyor kalacam diye Ama neyden korkarsam başıma geliyor sürekli 😂😂
LezizeNine Lumisare ay yemin ediyorum bu ben 😂😂😂 önceden insan hayal kurardı şunu bunu yapıcam diye ama kader insana neler gösterir bilinmez o yüzden hayalim yok gelişi güzel yaşıycaz yine her şeyi 🤷🏼♀️
MiracAlpinveUmutunAnnesi Lumisare Valla 2 çocuklu olucam 2025 de inşallah 🌸 Planlarimi zamanla görüceem
cananlaren Kızıma güzel bir doğum günü yapmak istiyorum kız bebek elbise önerisi olanları alabilirim ve de Ankara’da uygun fiyata doğum günü mekanı bilen de yazabilir mi
TospikEmirr Lumisare amin amin Allah isteyenlere nasip etsin. Vala zor benim de bir oğlum var gönül ister bir kızım da oslun ama şimdi değil kesinlikle cesaret edemem belki 5 10 yıl 😅 haha tabi kazayla olmazsa
LezizeNine Lumisare kız benim 2 tane ayyy cılkım çıkıyor çocuklarla ben 3.yü istemiyorum şimdilik 😂😂😂
9793selaam Lumisare güzel sağlıklı huzurlu mutlu bir şekilde ailemle yaşamak annemin babamın sağlığına kavuşması. Bizim için klasik şeyler ama çok kıymetli şeyler bunları istiyorum ♥️🧿
asitutsak7 Lumisare Hedef kiloma ulaşmak ✨ Araba sahibi olmak ✨ Sınavlarımı başarılı şekilde geçmek✨ Veee asla hamile kalmamak, benimde en çok korktuğum şey resmen🥲🥲