Zmrfdn Bebeğim bir yaşında ve geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor 72727171 kere kalkıyor sizinkiler nasol atak mi yoksa bı ağrısı mi var bilmiyorum gün içinde hiç ağlaması yok ama gece olunca kuduruyor
Pamuk_esos Zmrfdn bizde de durumlar aynı yaşımıza perşembe günü gireceğiz geçende instagram da görmüştüm dolunay dan ötürü uyumaz huzursuz olurlar diye ne kadar doğru bilmiyorum 🤔🤔
hasibekar Zmrfdn bizde aynı durumdayız bebeğim gece bin kere uyanıyor bu arada bebeğim 1 yaşında çok yoruldum 🤕🤕
dilekkaratasss hasibekar benim kızım da 18 inde 1 yaşında olcak büyük ihtimalle dişlerden dolayı uyanıyorlar ağlayarak aynı anda 4 tane çıkarıyor zorluyor çiçeğimi 🥺
hasibekar dilekkaratasss bilmezmiyim bizde kaç gündür uyku nedir unuttuk inşallah atlatırız diş çok zor allah kolaylık versin bacım zeytinyağı karanfil yap iyi gelir
hasibekar Pamuk_esos durmmlar şimdilik hiç iç açıccı degil😂😂😂sürekli huysuz ve uyumuyor bizim erkek sizin
Pamuk_esos hasibekar kızım benim bu gece hiç uyumadı diş midir neyse daha yürüyemiyorız 3 4 adım atıyor peşimden aurılmıyor hiç . 2 tane dişimiz çikti daha yeni . Yemek yerken çok zorluyor çok sabır gerektiriyor.