busmeto Cadı saatine çözümü olan var mı bizimki kucakta gezince susuyor ama ayaklarımızda belimizde derman kalmıyor 3 saat yürümekte zor
durulandiniz busmeto valla 3 ay öyleydik , kucakta yaylanarak uyuyordu ve yazın ortasıydı Kolay gelsin bacım🥹
adasmummy busmeto her akşam 8den 10 11r kadar uyutmaya çalışıyorum bacım asla uyumuyo kollarımda derman kalması artık babasını bekliyorum 12.30 da gelecek verecem valla uyutsun
busmeto MoonCrystal @MiracAlpinveUmutunAnnesi akşam 8 gibi huzursuzluk başlıyor o saate kadar emzir uyut altını değiştir felan herşey güzel akşam olunca rutin bozuluyor saat ilerledikçe ağlamalar artıyor kucakta geziyor bazen duruyor bazen durmuyor yani 11 12 ye kadar böyleyiz sonra acıkıp beslenip yatıyor çok uykusu oluyo gözleri gidiyor ama ağlamaktan uyuyamıyor da
busmeto adasmummy bende babasına veriyorum artık beynim ve vücudum kaldırmıyor 🥲kaç aylıksınız biz bu ayın 21 inde 2 aylık olacağız
durulandiniz busmeto Kader nasip😂 3.aydan sonra yaptığın her şey alışkanlığa döner, beşiğine alışsın , şimdilik sıkıntı yok idare et anniş😊
ayseozkan1 busmeto bizde böyleyiz ya çok yorucu uykusu var artık gözleri sulaniyo kızarıyor ama uyumuyor ve asla susmuyor
adasmummy busmeto inşallah canım senin de öyle hayırlısıyla akşam yatıp sabah kalkacak evreye bi gelebilseler
busmeto adasmummy aynen ya böyle olduğunda gece uzun uzun uyuyor dün ilk defa 5 saat uyumuş kalktım emzirdim hemen geceden diğer akşama kadar herşey pamuk gibi akşam olmasa herşey mükemmel inşallah geçer hemen 😭
adasmummy busmeto amin canım bir yanım hep böyle kalsın istiyo bi yanım da büyüsün düzene girsin diyo
merisy busmeto merhabalar bebeğim şu an 1 ay 19 günlük ve aynen böyle akşam 7-8 arası aralıksız ağlıyor her gün sizinki kaçıncı ayda geçti acaba
Zehrachn0 @busmeto ya bizde 21 de 2 aylık olucaz ben öyle kolik diyorum ama cadı saati sanırım 6 7 gibi başlıyoruz daha şuan uyutabildim sürekli ağlıyor
busmeto Zehrachn0 aynen bizde 10 gibi uymuştu geri uyandı ağladı şuan kucağımda her an ağlamaya devam edebilir 😢