Bebeğim üç aylık iki aylıkken kalça Ultrasonu olduk değerlerimiz 57 57 çıktı bir ay sonra kontrol dendi dün tekrardan ölçüldük bu sefer değerleri 57 59 geldi ortopediye yönlendirdiler ve bandaj takıldı bir an ben de panikledim hemen bandaj alıp acildeki doktora gidip taktırdım kendim de hastanede çalışıyorum memurum hiç başka bir doktora sormak o an aklıma gelmedi Eve geldim gecemiz çok zor geçti çocuğum çok ağladı bandaj takılırken de çok ağladı ertesi gün başka bir arkadaşımla konuştum o da benim çalıştığım hastanede aynı durumu yaşadığını sonrasında Dr. Sinan Tan Hoca’ya gittiğini ve değerlerinin 70 üstü çıktığını söyledi ben de hemen bugüne randevu aldım götürdüm ve bizim değerlerimiz de 70 üstü çıktı Hatta doktor güldü ultrasonda bana bir kemik gösterdi bu kemik bile kalçasının oturduğunun anlamıdır dedi ben de peki neden benim hastanemde asistanlar ikidir yanlış ölçüm söylüyorlar dedim onlar yeni oldukları için bilememişlerdir dedi tekrardan kontrole gelmeme gerek var mı dedim hayır gerek yok dedi eğer ki ben bugün bu doktora götürmeseydim çocuğum üç ay bandajlı kalacaktı belki de boştan yere bandaj takılmanın zararlarını yaşayacaktı o yüzden lütfen sizde tek bir doktora bağlı kalmayın