Esraa canım 5 ay çektim nasıl bir acıdır bilirim allah şifanı versin ağlaya ağlaya emziriyordum biri daha şiddetli diğerini öbür mememe göre daha rahat emziriyordum.İlk 2 2bucuk ay çok şiddetli oldu ama sonra emziremeyecek kadar acımıyor hafifliyor memeyi oğlumun ağzına verince biraz rahatlıyordu. Neler yaptın dersen garmastan pomad önerdi doktor işe yaramadı eczaneye karışım yaptırdım olmadı.Ayva çekirdeğinden jel yap dediler biraz rahatlar gbi oldum sonra etki etmedi son çare lanolin krem başladım lansinohun o yumuşattı 2haftaya rahatladım
Aslında bu kremi hamileliğin 32 haftasında başlamak gerekiyormuş nerden bilelim uyarmadı da kimse😔ben ablama önerdim ilk bebeği olması rağmen hiç yarası olmadı.He birde göğüs Kalkan’ı aventin kremi sürüp onu koydum göğüslerime yaraya yapışmadıgı ve kremi göğüs güzel emdiği için çok rahat ettim .Yani bende işe yarayan göğüs Kalkan’ları ve lanolin krem .Bundan sonraki doğumlarımda bu ikisi vazgeçilmezim olcak.Herzaman diyorum doğurmak göğüs açısından daha kolay en azından bir kere cekiyorsun🤷♀️
Sık sık havalandır canım göğüslerini yara kapalı kalmasın allah şifanı versin .