Yonca29 eyberenimo bana geçen hafta geldi hatta 1 ayı gecik bir faturaydı benimki 4 5 gün gecikmeli geldi
eyberenimo Gulten27 bugün geldi fatura zam falan mı geldi şehire göre farkediyor mu bilmiyorum ama banada cook fazla geldi
Gul-42 Gulten27 bence onda sorun var yada evın ıcının asırıııı kucuk olması gerekıyor yada arada kapatıyorlar 50 de bır aylık 500 tl olamaz yanı esım dogalgazcı bu arada
eyberenimo Nanem123 galiba herkese kafalarına göre fatura kesiyorlar kimisi benden yüksek açmış 500 TL gelmis kimisi sizin gibi az açıp fazla ödemiş çok dengesiz gelen faturalar anlamadım
Nanem123 eyberenimo bende çok şaşırdım sadece bir hafta açtım birde İzmir o kadar soğuk bir yer değil ablam Erzurum’da 1 aylık faturası 3.350
bebeklerrr eyberenimo 2800 bizimde komşulara baktım alt kat 1006 tl karşı 1600 tl hepsi bizden ısınıyor galiba anlamadım aynı bina aynı yalıtım sistemi.
NmalkoC eyberenimo 2516 geldi 2 kat yanıyor bizde 40 ta yakıyorum 23 derece oluyor genelde ev ısı yalıtımı olduğu için olmasa ⅚ bin gelicek herhalde
Pinrrr eyberenimo biz klima yakıyoruz doğal gaz yok 750 geldi ev 23 derece genelde tüp 900 TL su da şofben
Dolores eyberenimo ara kat olunca ve güney cephe olunca 1100 tl geldi Vanda yaşıyoruz. Geçen sene alt katım boştu bu aylar 3000 geliyordu.