LadyGaddar Geceden beridir düşünüyorum yemek bulmak nasıl sıkıcı bisey ya Menüleriniz hazırsa fikir alayım sizden ya Herkese kolay gelsin afiyetler olsun
tazecikanne45 LadyGaddar tarhana çorbası patates kavurması makarna 😜 dünde ıspanaklı patatesli ggözleme yayla çorbası vardı. Yarın da fırında mücver yapıcam. Fikir olur belki
[silindi] LadyGaddar Acilllllll dedin geldim kanka 🤣 Ben bugun Dana kavurma Pirinc pilavi Kozlenmis kapya biber patlican salatasi Kadayifli muhallebi yapicam😘
Balkizlarim LadyGaddar kış türlüsü , sarımsaklı yoğurt ve kıymalı domates soslu makarna, ezogelin çorbası salata yaptım 2 saat önce 🫠🌱
Meri-Mel LadyGaddar Bugün pazar alışverişi günümüz ,aynı zamanda cuma günü balık günü bugün hamsi alıp yapmayı düşünüyorum güzel bir salata 😊🌸
LadyGaddar tazecikanne45 Senin menü tam bizim tarz👌🏻 Patates kavurmasina sıcak bakıyorum şuan 😅 yanına menulerden bisey buldum mu tamamdir
LadyGaddar [silindi] Anıları taze tutmak adına arada bir hatırlatıyorum 😂 Offf kanka menü süper afiyetle yiyin Sen bunları yaparken bebeler nerde olacak 😅 Ben yapamıyorum ya 😵💫
LadyGaddar Balkizlarim Maşallah ellerine sağlık 🤌🏻 Seni bulmuşken sorayım😅 arada seni etiket yapıyorum sanırım etiketlerin kapalı yada bana çoğu zaman bildirim gelmiyor sanada gelmiyor olabilir mi acaba🤔
[silindi] LadyGaddar duydumu taniyanlari goz yaslari pıt 🥲🤣kizim kucagimdayken yapiyorum tek elimle ahahah ben alistim artik cicegim🤣
LadyGaddar Meri-Mel Balık pisirmiyorum eşim hep hazır getiriyor sorki niye😅 Yapmaktan çekiniyorum olmaz diye heleki hamsi bence zor iş Bizimde yarın pazar günümüz oyuzden evde bisey kalmadı sadece yeşillik var ya birde patates😬
LadyGaddar [silindi] Duydum kanayan yaramiz 😂Benimki uyurken büyük oğlumu yanına bekci bırakıyorum 1 saat uyur yada uyumaz halletmem lazım oyuzden tatlı falan hakgetire🥲
[silindi] LadyGaddar uyurken evde yuruyemiyorum bile yurume cıtırtısina uyaniyo ah bu bebeler 😂 ah be kankam yakin olsak ben yollardim sana tatli😢
Meri-Mel LadyGaddar Ben yapıyorum ya seviyorum pişirmeyi bizim buralarda kime sorsan cuma günü başka bir şey yoktur hep balık herkes evinde yapar imkan kısıtlı öyle yapan bir yer bulunmaz eşlerde alışık bizim yaptığımızı begenio yiyor🤣
uykusuzzanneee LadyGaddar sadece patates ve yeşillik varsa , en kolayından kıymalı patates yemeği yanına makarna ve yeşil bir salata süper olur 😂
twobabymom_ LadyGaddar Yayla çorbası Buzlukta çiçek dolmam vardi biraz da biber doldururum yoğurt koyarim