Prenseslinam aman çok biliyorlarsa kendileri alsın 😂 valla bak kendi ailem ki durumları çok iyiyken dirseğine kadar bilezik varken bir ev nasip olmadı ta babamın dedesi ev bıraktı babama öyle ev sahibi oldular yani kaç kez ev bakıldı ama olmadı sonra misal kayınbaba ev almışlar ama iş kurdu battı evini sattı şimdi kendi aile evini satın aldı yıllar sonra yani nasipten öte yol yok emin ol. Şuan kiradayım evim lüks diyebileceğim seviyede arabamızı 2 sene önce 0 aldık iyi bir arabaya binip iyi bir evde oturuyoruz. İstediğimi alıp giyip yiyebiliyoruz. Şuan ev almaya kalksak kötü bi eve dünya para verip arabamızdan olacağız belkide kötü bi araba bile alamayacağız ve bu hayatımızın en az 5 yılını alacak hani ortalama bi arabaya binmek bile ki eve tadilat bile yapamayacağız belki uzun yıllar ve çocuklarım o şekil bi evde büyüyüp belki dolmuş otobüslerde sürünüp istediğini alamadan büyüyüp gidecek ve benim elime leş gibi bi ev kalacak neden 🤷🏻♀️ ben buna inanmıyorum yani öncedenmiş o kafamızı sokalım bi deliğe aman kirada sürünmeyelim tatavaları şimdi kiracı ev sahibinden daha üstün. Velhasıl çocuklarıma hiç yaşatamam o durumları dolu dolu yaşıyoruz tatil gezme tozma misal 70 bin tatil aldık kenarı atmalıydık dimi ama benim çocuklarımın 4 duvara değil bizimle yaşayacakları iyi anlara ihtiyaç var okulda orda burda öz güvenli iyi giyinen arkadaşını eve davet ettiğinde iyi bir evde ağırlayan bi çocuk olmasını istiyorum. Kısaca 4 duvar için sürünsünler istemem asla zamanında olmamış şimdide olmasına gerek yok emekliliğe inşallah 😂