EMiracle Deletedmom404 o da olabilir ihtimal tabiki ama çıkarınca azaldı benekler renkleri soldu o yüzden kolyeden olabilir diye düşünmüştüm bende
Deletedmom404 EMiracle Teni hassas olabilir. Ki bebek normalinden dahada hassas tabi ki bu dönemde. O yüzden dediğiniz gibi kolyede yapmış olabilir
EMiracle Deletedmom404 aynen hem bebek hassasiyeti var normal olarak hemde çok alerjik bir teni var Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat nasip etsin inşallah 💕
nartanemm EMiracle merhabalar canım 3 ay 28 gününüz henüz daha tadim ve ek gıdaya başlamadık bugün geçmiş tekrar sonra bi takayım eğer tekrar puturlesirse takmaktan vazgeçerim
EMiracle nartanemm merhaba canım bizde bugün 3ay 29 günlüğüz. Bende denemeyi düşünüyorum sonradan bakalım tekrar edecek mi
Aysktr Feyzzzz totsandmore_organik_bebek adresinden almıştım ben inanıyorum hiç salya ateş öyle aşırı diş ağrısı yaşamadık çok sükür
Bora EMiracle kehribar taşının gerçekliğini anlayabilmek için tuzlu suya koymak gerekiyormuş dibe çöküyorsa gerçek olmuyormuş. Öyle de deneyebilirsiniz. Bizim de var ben denedim dibe çökmedi.
Miniminnak Bora zararı olacağını sanmıyorum ben güzel yıkanması acisindan çıkarıyorum hatta suya koyuyorum banyodan önce negatif enerjisi gitsin diye