beyazzkuguu milletsanakanalizemiolacak bizimki de böyle. Bir gün olsun tutupta 10 da 9 da uyuduğunu bilmem. 5.5 aylıktan beri de fenayız yani. Bazen yarım saate bir uyandığı oluyor. Gece uykuya geçme zamanı 2 3 oluyor. Ben uykusuzluğa dayanamıyorum o nasıl dayanıyor anlamadım
milletsanakanalizemiolacak beyazzkuguu işte insan buna takılıyor yani nasıl uyumazsın nasıl dayanabilirsin uyanık kal tamam ama uyanıkken neden uykum var diye ağlıyorsun ya
beyazzkuguu milletsanakanalizemiolacak evet uykun varsa yat uyu neden show yapıyorsun ki 😂😂😂 bide beni kesintisiz uyumamak mahvediyor ya 2 saat kesintisiz uyusam her şey düzelecek gibi
Aklimideliricem milletsanakanalizemiolacak trendyoldan almıştım valla geçen sene bu sene tesbihçiler var ya onlarda oluyo onlardan aldım hdjdjdh
milletsanakanalizemiolacak beyazzkuguu ben artık uykusuzluğa alıştım bebişten önce de öyle çok uyumazdım okula giden çocuğum var gece tuvalete kalkardı su icmeye kalkardı sesine uyanirdim zaten sabahta 6 da kahvalti hazirlamaya kalkardim esimle kızıma beni mahveden ağlamaları
O1Anne milletsanakanalizemiolacak instgtamdan https://www.instagram.com/kehribarkolyecimm?igsh=MWkwMTd0cXg4djg2NA== sayfasından almışım
mervebolat Prenses21 kaç aylıkken takmaya başladınız benimde var kızım 4 aylık takmaya ne zaman başlasam
beyazzkuguu milletsanakanalizemiolacak evet mız mızlanmaları beyni yoruyor zaten bir iş yapasın gelmiyor yaptırmıyorlarda zaten
Prenses21 milletsanakanalizemiolacak kehribarkolyeciniz emel gediktas satiyo orjinal urun sertrifkasida bulunmaktsdir bir knusun
eymenesra milletsanakanalizemiolacak bilmiyorum üstte kalsın bir saattir bebenin ayağımda sallıyorum ayaklar koptuu inat etti uyumamaya
milletsanakanalizemiolacak eymenesra benimkide aynı 10 uyuyup kalkiyor bende oturttum mama sandalyesine şimdi ablasının yerli malına hazırlık yapcaz
bianneo milletsanakanalizemiolacak 4 buçuk aylık oldu taktım 1 haftadır hiç çıkarmıyorum bakalım şimdilik fayda yok. Salyası da çok akıyor onu da kesiyormuş aldım ama bakalım
bernass @milletsanakanalizemiolacak Merhaba bende arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine aldım diş çıkarma salya azaltması huzursuzluğa iyi geldiği için 4.ayımızdayız kullanıyorum bakalım inşallah etkisi olur 2 saat uyanık kaldıktan sonea uykuya geçiş yapabiliyoruz direk hatta uykusu geldiği için direk salladığımda uyuyor Ben çok yüksek fiyatlı almadım ama gelen ürün sertifika ile geldi birde tuzlu suda batmaması normal suda da batması orjinal olduğunu test ederek anlayabiliyorsun
bianneo totsandmore_organik_bebek ben burdan aldım sertifikalı falan geldi tanıdık tavsiyesiyle ben alırken 900 dü şimdi ne kadar bilmiyorum