milletsanakanalizemiolacak Kızlar bir yazı gördüm diş,uyku ve huzursuzluğa kehribar kolye iyi geliyormuş gerçekten fayda gören varmı?
crybaby milletsanakanalizemiolacak bana hediye geldi de hiç takmadım daha korktum bir şey olursa diye
beyazzkuguu milletsanakanalizemiolacak benim kızım onu yüzde yüz koparır o yüzden hiç almadım. Taştan da pek inanmıyorum nedense. Eşim ısrarla alalım diyor fiyatları gördüm çok şaşırdım zaten fazla geldi bana. Bizde 7.5 aylığıx alt iki diş geldi üstten 4 diş birden geliyor saat başı ağlayarak uyanıyor ben artık kabullendim bu durumu
milletsanakanalizemiolacak O kadar çok ihtiyacım varki bebeğim uykuya kafa atıyor resmen asla uyumak istemiyor uyanık bıraksam uykusuzluktan ağlıyor delirmeme ramak kaldı
husnanu milletsanakanalizemiolacak aldım ama kullanmadım uykuya cidden fayda edecekse hemen takıyım 5 aydır kafayı yicem yoksa İlk kızımda kullanmıştım ama önünü çok ıslatıyo diye kullandım uykuyu bilmiyodum
Alparslanmom__ milletsanakanalizemiolacak 😂😂 1.5 aylık bebeğime aldım ben de huysuzluğa diş ağrısına uykusuzluğa iyi gelir diye aldım ya şu an faydası var mı bilmiyorum ama olacaktır diye düşünüyorum daha yeni kullanmaya başladık
milletsanakanalizemiolacak Alparslanmom__ benimki 7 aylık oluyor artık doğduğundan beri uyumaktan nefret ediyor kolik ayrı uyumaması ayrı vallahi artık tımarhaneliğim ben
milletsanakanalizemiolacak crybaby aşko bana şuan tuğla ver işe yarayacak de ben onu bile beşiğe asarım yani cidden artık uykuya direnmeleri beni bitirdi tamam uyumasın bak uyumak istemiyor okey ama uyanıkken ağlama be mübarek çocuk
crybaby milletsanakanalizemiolacak bende çok yoruldum kız bir saattir kucağımda gezidiriyorum yatırıyorum ağlıyor canım çıktı. Zor bela uyuttum sallanmakta istemiyo artık sen nasıl uyutuyorsun
milletsanakanalizemiolacak beyazzkuguu canım kabulleneyim tamamda benimki doğdu doğalı böyle gerçekten artık herşeye inanmaya razıyım
beyazzkuguu milletsanakanalizemiolacak bizimki de böyle. Bir gün olsun tutupta 10 da 9 da uyuduğunu bilmem. 5.5 aylıktan beri de fenayız yani. Bazen yarım saate bir uyandığı oluyor. Gece uykuya geçme zamanı 2 3 oluyor. Ben uykusuzluğa dayanamıyorum o nasıl dayanıyor anlamadım
Aklimideliricem Ben 2 bebeğime de kullanıyorum ikisinde de diş ağrısı çekmedim huysuz da değiller öyle hatta hamileyken dişim ağrıdığında kendimde taktım😂 ama uykusuzluk konusunda bişey diyemicem küçüğüm uyumuyo dhdhhddh
milletsanakanalizemiolacak Aklimideliricem işte aradığım yorum buuuu sen varya seeeen süpersin nerden aldın?
O1Anne milletsanakanalizemiolacak yani ben öyle mucize gibi bir faydasını görmedim ama deneyebilirsin
Aklimideliricem milletsanakanalizemiolacak trendyoldan almıştım valla geçen sene bu sene tesbihçiler var ya onlarda oluyo onlardan aldım hdjdjdh