hry410_ Başka bir tel üzerinden kendi watsapiniza girmeye calistiysaniz SMS yerine bazen watsapa dusebiliyor kod bu yüzden gelmiştir bazen bende de oluyor çünkü başka telefon dan denedim de wp ekranında cikiyor
berkusbalii hry410_ yok ben hiç denemedim başka telden girmeyi. Sabah uyanıp vatsaba girdim direkt karşıma kod ekranı çıktı. Ben talep etmedim kendi kendine geldi şaşırdım ben de
berkusbalii hry410_ yok ben hiç denemedim başka telden girmeyi. Sabah uyanıp vatsaba girdim direkt karşıma kod ekranı çıktı. Ben talep etmedim kendi kendine geldi şaşırdım ben de
berkusbalii papatyakokulum_ diyelim ki öyle bişey var wp de karşı tarafın yaptığı şeyleri görebiliriz dimi. Bakıyorum sadece benim attığım mesajlar var şuan
papatyakokulum_ berkusbalii yanı mesaj falan atsana arama yapsa gözükür. ama hıc bısey yapmadan sadece sızın yaptıklarınıza bakıyorda olabılır
Nacafa berkusbalii hayır karşı tarafın herhangi bir şeyini göremezsiniz. Cihaz bağla kuşkundan yapıluyır onu demek istedim
Minnakelifim berkusbalii kullanir. Senden gizli kodu girse ruhun duymaz. Senden çıkış yapılmaz. Sana gelen mesajları görür