Qunqnir mucizeminnosum ben de onu kullandım. İşinde folik asit de var başka vitaminler de var. Kan değerlerime de iyi gelir diye düşünüp kullandım zaten doktor yazmıştı.
mucizeminnosum Qunqnir kahverengi kutuyu mu hamilelik öncesinde kullanmıştınız peki ben hamileyken kullandım da
mucizeminnosum amazontuba he o farklı renk kutu o zaman ben onu görmedim hiç doktorumun bahsettiği o olabilir o zaman imom omega demiş direk ama kutu rengini sormamıştım
amazontuba mucizeminnosum evet odur büyük ihtimal daha açık bi kahve kutusu. Ben imom serisini çok sevdim ya latte olan da mor’u iyi geldi sütüme
mucizeminnosum amazontuba kahverengiyle mordan ben de çok memnun kalmıştım ya yarın eczaneden alayım çok teşekkür ederim
mucizeminnosum Qunqnir ben de 3. Ayda doktor değiştirdiğimde önermişti kahverengisini öncesinde başka kullanmıştım ama güzeldi o gerçekten yarın alayım ben de teşekkür ederim
suheyla92 mucizeminnosum zarari yok ayrica folik asit almaniza da gerek yok o tum ihtiyacınızi karsilar
amazontuba mucizeminnosum rica ederim kadın doğum doktorum da omega olan formu yaşamın her alanında her yaşta kullanılabilir zararı, olmaz devam edebilirsin demişti
mucizeminnosum amazontuba evet benimde zaten eksikliklerim var en azıdan hepsi bi arada kullanmış olursam ayrıca kullanmama gerek kalmaz bugün alıcam hemen teşekkür ederim
melis_t mucizeminnosum evet hamilelik öncesinde gebelik düşündüğümü söylediğim zaman başlattı kahverengi kutu evet
mucizeminnosum melis_t ben de bugün hemen alıcam içindekiler iyi çünkü benimde eksikliklerim var sadece folik asit olmaması iyi o yönden teşekkür ederim