Preens zeynepdemrci sorma yaaa sorma ben burda izlerken mahvoldum biz bebeğimize kızmaya kıyamazken böyle yapanları duyunca kahroluyor insan
Preens rainayaz Allahım günah yazmasın ama o kadar çok evlat sahibi olmak için yalvaran insan var ki Rabbim hakedene versin inşallah
Bellabells Preens ben de bugün biraz baktım.kısa süreliğine.baba neden müebbet yemiş. Bu kardeşlerin öldürülme olayından mı
Preens Bellabells evet başvuran kardeşi şikayetçi olmuş dosya açılmış yalan yanlış şüpheli ifade vermişler hepsi bebeğin ölümünden dolayı Allah’ım ya Rabbim anlatamıyorum bile anlatmaya dilim bile vermiyor gerisini
prensinanasi prensinanasi Kadın cennete giderim diye sürekli doğum yapmış yani doğum yaparken ölürse cennete gidecek güya her seferinde dermiski tüh bu seferde gidemedim jdmddkd salak karı
prensinanasi prensinanasi adam Mesih diyo kendine ve evlatlarını kurban ediyo kendi arasında ruh hastası Allahtan müebbet hapis cezası verildi adama
Tomris-Hatun prensinanasi bu gibi asalaklar yuzunden millet dinden soguyor bunlari ibret oldun die surundurven millet icinde
LezizeNine zeynepdemrci her geçen gün daha beterini yaşıyoruz duyuyoruz ya Allahım şu gariban yavruların dünya üzerinde çekmediği şey kalmadı elleri kırılsın inşallah ne yaptılarsa cennet hayali kurup ebediyen cehennemi garantilediler artık
yeni_anne__ Preens 5 cana kıyıp katletikten sonra nasıl cennete gitmeyi düşünmüş bende onu anlamadimm