Preens Ay kızlar Esra Erol’u izlediniz mi bu keskin ailesini kalbim ağzımda resmen izliyorum şuan Allahım diye diye ağzım açık kaldı çok ama çok üzüldüm
Preens rainayaz kadın cennete gitme hayaliyle 17 tane çocuk doğurmuş beş tanesini öldürmüşler herhalde bence şu an izliyorum izledikçe Mahvoluyor insan
Preens SevimliHayaletCasper ayyy evet yaaaa kendimi ağlamamak için zor tuttum biz duyarken kahroluyoruz kim bilir o bebekler ne yaşadı
SevimliHayaletCasper 333bd evet doğum esnasında ölürse cennete gidecekmiş. O yüzden doğurmuş sürekli. Evde kocası doğurtmuş. 5 tanesini öldürüp gömmüşler. Kocası müebbet hapiste. Kadında çocuklarına eziyet ediyormuş.
Preens zeynepdemrci kadın cennete gitme hayaliyle 17 tane çocuk doğurmuş cennete gidemediği için beşini öldürmüşler yani sanırsam şu an ben de izliyorum
Umutveannesi Preens adam programa ilk çıktığında anlattıklarına kanım dondu resmen ve titreye titreye konuşurken ağlamaktan tutamadım kendimi. Bugün izleyemedim tekrarına bakıcam çok üzüldüm ya
LezizeNine zeynepdemrci her geçen gün daha beterini yaşıyoruz duyuyoruz ya Allahım şu gariban yavruların dünya üzerinde çekmediği şey kalmadı elleri kırılsın inşallah ne yaptılarsa cennet hayali kurup ebediyen cehennemi garantilediler artık
Preens zeynepdemrci Ölme umuduyla 17 tane Doğuruyor doğan bebeklerin ağlaması yasak Ağlayanı dövüyorlarmış evlerinde ağlamak yasakmış yani şokun içinde anlatamıyorum şu an
Preens rainayaz Allahım günah yazmasın ama o kadar çok evlat sahibi olmak için yalvaran insan var ki Rabbim hakedene versin inşallah
Preens zeynepdemrci sorma yaaa sorma ben burda izlerken mahvoldum biz bebeğimize kızmaya kıyamazken böyle yapanları duyunca kahroluyor insan