Smilebaby_ İyi yi geceler hanımlar marketlerden hamburger köftesi alan var mı acaba hangi marketten ne kadara alıyorsunuz yarın almayı düşünüyorum ama güvenemiyorum size sormak istedim
milletsanakanalizemiolacak Smilebaby_ kardesimle bimden almistik bir kere ama kendiniz yapsaniz daha lezzetli olur postu üstte kalsin diye yazdim iyi geceler bebem anca uyudu hemen uyuyacağım 😅
Cicektebenimcicekligunlerde Smilebaby_ Satinlar kötü oluyor. Çok basit hamburger köftesi ekmeksiz tuz karabiber kıyma evde yapın kolay zaten.. Onu şahlandiran karamelize soğan ve soslar..
Smilebaby_ milletsanakanalizemiolacak kıyamam 😁sabaha kadar uyursunuz umarım amin ecmain🙏🤍 teşekkür ederim evde bir kez yaptım hiç güzel olmadı
Smilebaby_ neeslihan ahhh tarım kredi çok uzak bana 🤷🏻♂️ köfteci Yusufu bilemixem ki teşekkür ederim ☺️
milletsanakanalizemiolacak Smilebaby_ amiiin demek için kalabilseydim uyurduk belki 🙈 bebisimin ateşi çıktı uyanığız şuan (04.23) bimdem alabilirsiniz köfteyi güzel oluyor
[silindi] Smilebaby_ ben geçen tavukla yaptim efsane oldu marinasyonu sabahtan yaptim un soda yumurta ve baharatlar sonra yapacagim zaman una bulayip kizarttim ici sulu sulu hazirlara bin basiyor valla aklima getirttin haftasonu yapicam djdjkdkd
surprizbebe Smilebaby_ kendin yap kıyma tuz karabiber zaten bu kadar. Karabiber olmada bile olur hatta. Gerçek bu hamburger köftesi bu
annesininbebisi Biz evde köftesini de ekmeğini de kendimiz yapıyoruz tek seferde çokça yapıyoruz buzluğa atıyoruz sonra canımız istedikçe çıkarıyoruz
Smilebaby_ annesininbebisi ekmeği bende kendim yapıyorum ama içindeki köfteyi yapamıyorum bir kez yaptım güzel olmadı 😁
Smilebaby_ [silindi] yaaa ben tavuğu rondadan geçirdim baharat koydum dolapta beklettim içi hafif çiğ kaldı beğenmedim unladim yumurtaya bendim kızardım yok anam olmadı eline sgalik Şenin😅yap kız arada güzel oluyor
[silindi] Smilebaby_ ben direkt bonfileyle yaptim kiz öteki turlu ben de sevmiyorum denedim bende de olmadi 😂