esmaayeldann Bebeğim 14 aylık olucak 3 azı dişi şiş yaklaşık 1 aydır perişan oldu, ne zaman patlar bu dişler ne iyi gelir hiç birşey etki etmiyor resmen
Habibebcr esmaayeldann her bebek farklı acı yaşıyo kimi de ağrı bile yaşamıyor 16 aylık ve Allah’a şükür bizimkiler patladı ama bizde patladık 😂 maalesef sizin gibi herşeyi verdim ama geçmedi ağrısı ve uykusu tamamen bozuldu dişler çıkıyo ama hala uykusu bile düzelmedi. Tavsiye çok aradım bende amamaalesef sadece sabırla beklemek gerekiyor ve ağrı kesiciler az da olsa ona iyi gelir verin derim ben ve gün içinde ben hep elma vs veriyorum eline çiğniyor hep ağzı boş durunca ağlıyo çünkü ağrısı oluyor
atlass1 esmaayeldann tam 3 ay sürdü patlaması huzursuzluğu 10 aylıkken başladı şimdi 13 aylık 2 tanesini birden çıkardı🥲
ygmrln esmaayeldann ahhh canım ömrümün yarısı azılara gitti 16 ay 20 günlük. Şimdide köpek dişleri gelir diğer yarısı da oraya gidecek herhalde
citlembik2905 Bizimki 15 aylığa girerken başladı ve 1ay oldu hâlâ devam ediyor. En zor çıkan diş bu azı dişleri sanırım. 4 tane birden şişti 3u patladi 1 tane kaldı. Ben çok aşırı ağrı cektigi zamanlarda calpol verdim. Gündüzleri de salatalık pırasa falan verdim eline o şekilde rahatliyordu
esmaayeldann citlembik2905 calpol,dolven,tetagil,dentonox,zeytinyağ karanfil. Ay hepsini yaptım çocuğum demir adam sanki asla işe yaramıyor deli gibi salyası var elleri hep ağzında 3 tane birden. Perişan oluyor yavrum
citlembik2905 esmaayeldann bizimkinin de hâlâ öyle maalesef ki. Bence bu yaptıklarımız zaten belli bir süre için işe yarayan şeyler. Çok kısa süre için yani. Yine çekiyorlar bu ağrıyı yavrularımız
esmaayeldann citlembik2905 Allah yardımcımız olsun,artık 8 aydır uykusuzluktan pertim çıktı olduğum yerde uyukluyorum resmen zaten uykularımız kötüydü artık iyice kötü
Habibebcr esmaayeldann kullanmayan ve efsaneler üreten çok anne var fakat çok ağırılı uykuya dalmada zorluk çekince 2 3 damla bay bay damla verebilirsiniz tabi ara sıra. doktorum 15 yıllık meslek sahibi sadece çocuk doktorluğu yapmış biri ve verebilirsin bu şekilde dedi
esmaayeldann Habibebcr baybay damlayı doktorumuz bizede önermişti,evet uykuya dalmayı kolaylaştırıyor ama kalkmayı önlemiyor maalesef,öol direndiği dönemlerde veriyorum bende malesef mecburen çünkü perişan ediyor kendini
Habibebcr esmaayeldann yani aslında dozuyla alakalı bu yani siz kendi dozunuzu bulacaksınız Burda bi çok anne kullanmayı bilmediği için sıkıntı yaşıyordu damla sayısıyla deneyip buldular bence nadiren veriyorum ve az da olsa etki ediyor
Habibebcr esmaayeldann bizim azı dişler çıktı 1 tane kaldı sadece ve şuan gece 1 2 kere kalkıyo zor ama düzelecek 🙏
blogbyirosh Azı diş bide tamamen ek gıda reddi yaptı sizlerde böle Bi durum oldumu ya kafayıyı yixem istemiyor yemek diş etleri şiş ama patlayan birşey yok cok zor cıkacak gbi.. Uykusuzluk zaten var ama yemek reddi beni ck zorluyor 1.5 2 ay olmak üzere istemiyor iştah yok çorba arada alır iştahsızdı onceden De şuan taneli herşeye karşı ağzına alsada çıkarıyor.. Nrmalde de bebeğin tam katı gıdaya gecen bi bebek degl iştah sorunu ve hc bsey yememe sebebi ile geçemiodk bi türlü tam @Habibebcr @esmaayeldann @maygirl @citlembik2905
maygirl blogbyirosh azi dis degil cikacak butun diskerde istahsizlik oldu ama 1.5 2 ay duş surmedi tabi ard arda bioac dis olmasi lazim 1.5 2 ay olmasi icn.ole bi drum.yoksa degerleene baktirin gida tkaviyesi kullanablirsiniz
esmaayeldann blogbyirosh vallahi her bebek aynı değil. Biz üst ön dişlerde de aynılarını yaşadık iştahsızlık ateş vs. Ve 1 ayda çıktı o dişleri çok zor patladı. Azı dişlerimizde 3 tane birden geliyo 1 tanesi patladı daha 1 ayda. Diğerleri hala patlamadı. Ve katı gıdayı reddediyoruz çoğı zaman. Makarna vs yemek istemiyo çorbayı reddetmiyo sadece huysuzluk uykusuzluk beter halde zaten çıldırmak üzereyim
citlembik2905 blogbyirosh biz de yemek yeme reddi olmadı. Aşırı derecede huysuzluk huzursuzluk memnuniyetsizlik uykusuzluk yaptı. Aksi biri oldu tamamen :) 15.aya girerken başladı şuan 16 ay 4 günlük daha bugün biraz düzelme var gibi çok şükür. Allah yardımcımız olsun hepimizin🌸
Habibebcr blogbyirosh iştah kaybı uyku gerilemesi bunlar hep normal şeyler benim bebeğim doğduğundan beri yeme sorunu olan bi çocuk o yüzden bişey diyemem bizim de sadece Çorba içiyor oda ekranla yiyip içiyo bu aralar muhallebiler deniyorum kusuyor çoğunu yemeyen bebek çok zor Allah yardımcınız olsun
blogbyirosh esmaayeldann Evet bende şuan bekliyorum patlasa nasl oalck die düzelmezse değerlerine baktırıcsm tahlil vs ama şuan rahatsız huysuz uyku yok zaten cok kotuyuz sizin gibi gce gündz belli değil ne zaman patlayacaklar orası da mechl
esmaayeldann ygmrln aylarca gazını çektim uyumadım. Şimdide diş. Artık robot oldum yorgunluktan uyuyamıyorum